Urheilijan_vakuutukset

OP Oulun vakuutustiimi palveluksessasi!

Hyvä yhteistyöurheiluseuramme,

haluamme tarjota sinulle parhaan ratkaisun perheesi vakuuttamiseen. OP Oulun omat vakuutusasiantuntijat ovat palveluksessasi sähköpostin tai puhelimen päässä!

OP Oulun vakuutusasiantuntijat tavoitat näin

Lähetä yhteydenottopyyntö OP Oulun omille, paikallisille asiantuntijoillemme sähköpostilla
OPOulu.Vakuutuskumppanit@op.fi

Voit myös soittaa meille suoraan! Yhteystietomme ja suorat puhelinnumeromme löydät OP Oulun kotisivulta:

Terveitä kuukausia sporttaajille

Sanonta: ”urheilija ei tervettä päivää näe” on ehkä hieman liioiteltu, mutta kaikki urheilun parissa aikaa viettävät tietävät, että loukkaantuminen voi sattua kenen tahansa kohdalle.

Haluamme varmistaa, että sinä tai lapsesi saatte nopean paluun arkeen ja urheilun pariin loukkaantumisen jälkeen. Parhaan vakuutusturvan koko perheellesi saat, kun jokaiselle räätälöidään paras ja tarpeenmukainen urheilijan hoitoturva.

OP Vakuutuksen tarjoama urheilijan hoitoturva antaa kattavaa turvaa lapsen kilpaurheiluun niin lääkärissä käyntien, tutkimusten kuin loukkaantumisesta toipumisenkin kannalta. Voit itse vaikuttaa lapsesi vakuutuksen laajuuteen valitsemalla haluamasi lisähoitoturvat sekä vakuutusmäärät.

Lapsi tai nuori voi harrastaa saman urheiluvakuutuksen eli urheilijan turvien turvin useaa kilpaurheilulajia eri seuroissa aina 16-vuotiaaksi asti.

Saat terveysvakuutuksestasi urheiluvakuutuksen, kun lisäät siihen urheilijan hoitoturvan, hammasturvan ja lisähoitoturvan. Urheilijan turvista omistaja-asiakkaalle kertyy OP-bonuksia. Urheilijan hoitoturvat ovat osa Mittaturvan Terveysvakuutusta.

Urheilijan turvat ovat voimassa jatkuvasti valitsemissasi lajeissa. Voit myös valita, että vakuutus kattaa urheillessa sattuneiden tapaturmien lisäksi esimerkiksi akillesjänteen repeämän ja rasitusmurtuman. Lisähoitoturvasta saat korvausta esimerkiksi fysioterapian kuluista tai urheilun mahdollistavasta ortopedisestä tuesta.

Oletko kiinnostunut kuulemaan tarkemmin urheilijan hoitoturvasta sinun lapsellesi?

Lähetä yhteydenottopyyntö yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä!

OP Oulun vakuutustiimi

Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat OP Vakuutuksen asiamiehenä.