Juoksutapahtuma

OP Oulun yhteistyökumppaniksi?

Haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat. Haluamme myös tehdä sellaisia paikallisia tekoja, joilla on merkitystä ja jotka edustavat arvojamme ja sponsorointilinjaustemme mukaista yhteistyötä.

Kumppanuuksia valittaessa annamme painoarvoa sille, että voimme tehdä asioita, jotka ovat yhteiskunnallisesti merkittäviä, alueellisesti vaikuttavia, kohderyhmää kiinnostavia sekä korkeatasoisia ja kehittyviä. 

Yhteistyökumppanuuspäätökset vuodelle 2023 tehty 

Sähköinen haku vuoden 2023 yhteistyökumppanuuksille oli avoinna 14.11. - 31.12.2022. Sen kautta saimme tänäkin vuonna kymmeniä hakemuksia erilaisilta yhteisöiltä eri puolilta toimialuettamme. Kiitos hakijoille, joihin olemme olleet yhteydessä sähköpostitse. 

Omistaja-asiakkaidemme toiveiden mukaisesti kohdistimme tänä vuonna tukemme erityisesti yhdistyksille, jotka toimivat nuorten työllistymisen ja koulutuksen edistämisen, lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemisen sekä luonnon monimuotoisuuden tukemisen hyväksi. Tuet kohdistuvat toimialueemme yleishyödyllisille, paikallisille yhdistyksille eli yhdistyksille, jotka toimivat Oulussa, Kempeleessä, Pyhännällä, Iissä ja Muhoksella. 

Meille tämä on mitä suurimmassa määrin vastuullisuutta ja paikallisuutta – nyt ja tulevaisuudessa.