Pariskunta purjehtimassa.

Talouden kumppani matkallasi – tehdään yhdessä unelmistasi totta!

Tavoitteellisella säästämisellä voit tehdä unelmistasi totta – me autamme mielellämme sinua vaurastumisen matkallasi. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä, mikä monipuolisista säästämisen tai sijoittamisen vaihtoehdoistamme on sopivin juuri sinulle. Olemme aidosti läsnä ja lähellä sinua. Voit asioida kanssamme valitsemallasi tavalla - myös puhelimitse tai kätevästi verkkoneuvottelulla.

Sijoitusrahastot - laaja valikoima sijoitusrahastoja

Rahastosäästämisessä yhdistyvät helppous, joustavuus ja verotukselliset hyödyt. Voit säästää sijoitusrahastoihimme säännöllisesti tai tehdä kertasijoituksia helposti ja vaivattomasti. Sijoitusrahasto on tuottava, pitkäjänteisen sijoittamisen vaihtoehto. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia sijoitusrahastoja osakerahastoista indeksirahastoihin ja vastuullisen sijoittamisen rahastoihin. Erityissijoitusrahastojen kautta pääset mukaan myös sellaisiin kohteisiin, joihin yksityishenkilöiden ei ole mahdollista sijoittaa suoraan.

Vaikuta vastuullisesti sijoittamalla

Sijoittamalla vastuullisesti voit turvata oman ja ympäristösi tulevaisuuden. Vastuullisiin yhtiöihin sijoittamalla suuntaat rahoitusta yrityksille, jotka ovat avainasemassa globaalien uhkakuvien torjunnassa. Vastuulliset toimintatavat vaikuttavat yrityksen arvoon ja osakekurssiin. Vastuullisuus on kannattavaa liiketoimintaa, joka näkyy myös sijoitusten tuotossa. Voit sijoittaa rahastojemme kautta esimerkiksi ilmastonmuutoksen hillitsemiseen, puhtaan veden turvaamiseen tai vähähiilisen yhteiskunnan rakentamiseen. 

Vakuutussäästäminen – vaivaton tapa säästää pitkäaikaisesti

Vakuutussäästäminen on pitkäaikaiseen säästämiseen ja sijoittamiseen tarkoitettu helppo, joustava ja vaivattomasti eri elämäntilanteisiin mukautuva sijoittamisen tapa. Voit valita sopimukseesi useita sijoituskohteita OP:n laajasta valikoimasta. 

Turvaa omaisuutesi lakipalveluidemme avulla

Varaudu tulevaisuuteen suojaamalla elämäsi tärkeimmät asiat. Lakipalveluiden asiantuntijamme ovat apunasi elämän käännekohdissa ja näihin varautumisessa. Samalla varmistat, että elämäsi kannalta olennaiset juridiset asiakirjat ovat juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivia ja toisaalta täyttävät lain niille usein asettamat muotomääräykset. 

Ota yhteyttä ja varaa aika OP Oulun Lakipalveluihin 010 2535 030.

Rahastosäästäjäksi suoraan Säästölippaasta

Kerrytä säästöjä huomaamattoman helposti Säästölippaaseen. Tilin avaaminen, käyttö ja säästöjen nostaminen on sinulle maksutonta. Säästölipas on mutkaton tapa aloittaa rahastosäästäminen ja laittaa rahat tuottamaan tiliä paremmin pidemmällä aikavälillä, kun säästöjä alkaa kertyä yli säästötavoitteesi. Säästä vaivattomasti pankkikortilla maksaessasi. Voit itse määritellä jokaisesta korttimaksusta Säästölippaaseen siirtyvän summan.

Sijoittamisen edut omistaja-asiakkaalle

Omistaja-asiakkaana ostat, myyt ja vaihdat nyt melkein kaikkia rahastojamme ilman kuluja. Myös kaupankäynti osakkeilla ja muilla pörssilistatuilla arvopapereilla on omistaja-asiakkaille edullista OP:n sähköisissä itsepalvelukanavissa. 

Tilaa sijoittamisesta kertova uutiskirje

Koostamme kuukausittain ilmestyvään Sijoitusnäkymät-uutiskirjeeseemme kiinnostavia ja ajankohtaisia uutisia esimerkiksi sijoittamiseen ja markkinatilanteen muutoksiin liittyen.