Asumisen webinaari: Tee asuntohaaveistasi totta!

Tule kuulolle asumisen webinaareihimme. Turvatulla lainaratkaisulla vältät riskejä ja uskallat tehdä ratkaisun. Asiantuntijamme ovat sinua varten ja auttavat asunnon ostoon sekä rahoituksen hakuun liittyvissä kysymyksissä. Paikallisena pankkina tarjoamme sinulle laajat palvelut ja kilpailukykyiset asiakasedut. Yhdessä ja lähellä - Päijät-Hämeessä.

Asumisen webinaari: Paranna kotisi energiatehokkuutta

Paranna kotisi energiatehokkuutta - onnistu ja hyödy remontista

Oletko pohtinut toimenpiteitä joilla voisit parantaa kotisi energiatehokkuutta? Tiedätkö mikä on energiatodistus ja kuinka hyödyt siitä? Asuinrakennusten energiatehokkuuden parantaminen tuottaa lisää niin asumismukavuutta kuin tuo säästöjä lämmityskuluihin. Lisäksi se voi vaikuttaa myös asunnon arvoon sitä kasvattaen. 

Paranna kotisi energiatehokkuutta -webinaari torstaina 16.3.2023 klo 18-19 Microsoft Teams-kokouksena. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 16.3.2023 klo 12.00 mennessä.

Tilaisuudessa kuullaan OP Päijät-Hämeen rahoituksen asiantuntijoiden, myyntijohtaja Riikka Ekqvistin ja asiakkuusasiantuntija Martiitta Niemisen puheenvuoron erilaisista lainaratkaisuista havainnollistavine esimerkkeineen sekä OP Koti Päijät-Hämeen katsauksen paikallisesta asuntomarkkinasta ja kiinteistökaupan tilasta OP Kodin myyntijohtaja Heikki Raitasen ja kiinteistönvälittäjä Timo Kanervon johdolla. Tilaisuuden pääpuhujana toimii Kari Rännäli LVI-insinööritoimisto Plansell Oy:stä. Hän kertoo puheenvuorossaan kiinteistön energiatodistuksesta ja sen hyödyistä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan webinaariin!
Kaikki järjestämämme webinaarit ovat maksuttomia ja niitä ei tallenneta.

 

Menneet webinaarit:

14.2.2023 Ensimmäiseen omaan kotiin turvatulla ja yksilöllisellä lainaratkaisulla

Ensiasunnon webinaari järjestettiin tiistaina 14.2.2023. Tilaisuudessa kuulimme OP Päijät-Hämeen rahoituksen asiantuntijoiden, myyntijohtaja Riikka Ekqvistin ja asiakkuusasiantuntija Martiitta Niemisen, puheenvuoron turvallisesta lainaratkaisuista. Saimme myös tietoa paikallisesta asuntomarkkinasta OP Kodin myyntijohtaja Heikki Raitasen ja kiinteistönvälittäjä Kiira Lahtisen johdolla. 

Saimme osallistujilta kysymyksiä ennakkoon sekä tilaisuudessa. Alla olevasta linkistä löydät kootusti kysymykset ja niihin vastaukset.

19.1.2023 ASP-säästäjän ensimmäinen koti turvallisella ja yksilöllisellä lainaratkaisulla

Järjestimme ASP-säästäjille suunnatun ensiasunnon osto -webinaarin. Tilaisuudessa OP Päijät-Hämeen rahoituksen asiantuntijat, myyntijohtaja Riikka Ekqvist ja asiakkuusasiantuntija Martiitta Nieminen, kertoivat ASP-lainsäädännöstä ja sen muutoksista, sekä turvallisesta lainaratkaisusta. Tietoa paikallisesta asuntomarkkinasta tarjoilivat OP Kodin myyntijohtaja Heikki Raitanen ja kiinteistönvälittäjä Timo Kanervo.

Saimme osallistujilta kysymyksiä ennakkoon sekä tilaisuudessa. Alla olevasta linkistä löydät kootusti kysymykset ja niihin vastaukset.

Kiitos kaikille osallistuneille!