Asumisen webinaari: Tee asuntohaaveistasi totta!

Tule kuulolle asumisen webinaareihimme. Turvatulla lainaratkaisulla vältät riskejä ja uskallat tehdä ratkaisun. Asiantuntijamme ovat sinua varten ja auttavat asunnon ostoon sekä rahoituksen hakuun liittyvissä kysymyksissä. Paikallisena pankkina tarjoamme sinulle laajat palvelut ja kilpailukykyiset asiakasedut. Yhdessä ja lähellä - Päijät-Hämeessä.

Asumisen webinaari: Kiinteistön energiaratkaisut kuntoon

Kiinteistön energiaratkaisut kuntoon - vinkit myyjälle ja ostajalle

Oletko myymässä tai ostamassa kiinteistöä? Pohditko nykyisen tai uuden kodin energiaratkaisuja? Osallistu webinaariimme ja poimi talteen vinkit, joiden avulla parannat kiinteistön myyntimahdollisuuksia ja varmistut myös uuden kodin tulevista remonttitoimenpiteistä ja osaat huomioida ne jo lainalupausta hakiessasi.

Kiinteistön energiaratkaisut kuntoon -webinaari maanantaina 24.4.2023 klo 17.30-18.30 Microsoft Teams-kokouksena. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 24.4.2023 klo 16.00 mennessä.

Tilaisuuden pääpuhujana toimii Kari Rännäli LVI-insinööritoimisto Plansell Oy:stä. Hän kertoo puheenvuorossaan kiinteistön energiatodistuksesta ja sen hyödyistä, sekä käy läpi konkreettisten esimerkkien kautta erilaisia energiaremonttiratkaisuja ja kertoo, millaisia tukia energiaremonttiin on haettavissa.

Tilaisuudessa kuullaan myös OP Päijät-Hämeen rahoituksen asiantuntijoiden, myyntijohtaja Riikka Ekqvistin ja asiakkuusasiantuntija Martiitta Niemisen puheenvuoro erilaisista lainaratkaisuista havainnollistavine esimerkkeineen sekä OP Koti Päijät-Hämeen myyntijohtaja Heikki Raitasen ja kiinteistönvälittäjä Timo Kanervon katsaus paikallisesta asuntomarkkinasta. Saat heiltä myös vinkkejä siitä, miten kiinteistön myyjä voi auttaa ostajaa. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan webinaariin!
Kaikki järjestämämme webinaarit ovat maksuttomia ja niitä ei tallenneta.

 

Menneet webinaarit:

16.3.2023 Paranna kotisi energiatehokkuutta - onnistu ja hyödy remontista

Paranna kotisi energiatehokkuutta -webinaarissa 16.3.2023 kuulimme OP Päijät-Hämeen rahoituksen asiantuntijoiden, myyntijohtaja Riikka Ekqvistin ja asiakkuusasiantuntija Martiitta Niemisen puheenvuoron erilaisista lainaratkaisuista havainnollistavine esimerkkeineen sekä OP Koti Päijät-Hämeen saimme katsauksen paikallisesta asuntomarkkinasta ja kiinteistökaupan tilasta OP Kodin myyntijohtaja Heikki Raitasen ja kiinteistönvälittäjä Timo Kanervon johdolla. Tilaisuuden pääpuhujana toimi Kari Rännäli LVI-insinööritoimisto Plansell Oy:stä. Hän kertoi puheenvuorossaan kiinteistön energiatodistuksesta ja sen hyödyistä.

14.2.2023 Ensimmäiseen omaan kotiin turvatulla ja yksilöllisellä lainaratkaisulla

Ensiasunnon webinaari järjestettiin tiistaina 14.2.2023. Tilaisuudessa kuulimme OP Päijät-Hämeen rahoituksen asiantuntijoiden, myyntijohtaja Riikka Ekqvistin ja asiakkuusasiantuntija Martiitta Niemisen, puheenvuoron turvallisesta lainaratkaisuista. Saimme myös tietoa paikallisesta asuntomarkkinasta OP Kodin myyntijohtaja Heikki Raitasen ja kiinteistönvälittäjä Kiira Lahtisen johdolla. 

Saimme osallistujilta kysymyksiä ennakkoon sekä tilaisuudessa. Alla olevasta linkistä löydät kootusti kysymykset ja niihin vastaukset.

19.1.2023 ASP-säästäjän ensimmäinen koti turvallisella ja yksilöllisellä lainaratkaisulla

Järjestimme ASP-säästäjille suunnatun ensiasunnon osto -webinaarin. Tilaisuudessa OP Päijät-Hämeen rahoituksen asiantuntijat, myyntijohtaja Riikka Ekqvist ja asiakkuusasiantuntija Martiitta Nieminen, kertoivat ASP-lainsäädännöstä ja sen muutoksista, sekä turvallisesta lainaratkaisusta. Tietoa paikallisesta asuntomarkkinasta tarjoilivat OP Kodin myyntijohtaja Heikki Raitanen ja kiinteistönvälittäjä Timo Kanervo.

Saimme osallistujilta kysymyksiä ennakkoon sekä tilaisuudessa. Alla olevasta linkistä löydät kootusti kysymykset ja niihin vastaukset.

Kiitos kaikille osallistuneille!