Yhdessä – Hämeen lasten ja nuorten hyväksi

Paikallisilla järjestöillä, seuroilla ja yhdistyksillä on mahdollisuus hakea tukea vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastuksen mahdollistamiseen. Hakuaika on 1.6-13.8.2023, jonka jälkeen hakemukset käsitellään ja tuen hakijoille ilmoitetaan päätöksestä. Tuen saajat ja tukisummat julkaistaan pankkien verkkosivuilla syyskuun alussa.

OP Etelä- Häme ja OP Päijät-Häme tukevat alueidensa vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoimintaa näinä taloudellisesti haastavina aikoina. Pankit tekevät yhdessä 70 000 euron lahjoituksen toimialueidensa* järjestöille, seuroille ja yhdistyksille, jotka tarjoavat harrastustoimintaa paikallisille lapsille ja nuorille. Tuet maksetaan valituille tahoille lokakuun loppuun mennessä. 

Yleinen kustannusten nousu on aiheuttanut monelle perheelle taloudellisia haasteista. Lasten harrastuksiin liittyvät kustannukset voivat tuntua perheiden taloudessa nyt erityisen raskailta.

(* Hattula, Hausjärvi, Heinola, Hollola, Hämeenlinna, Iitti, Lahti, Loppi, Riihimäki)

Haluamme auttaa

Tänä vuonna kohdistamme lahjoituksemme vähävaraisten perheiden lasten harrastustoiminnan tukemiseen. Meistä on tärkeää, että jokaisella lapsella on mahdollisuus harrastukseen, joka tuottaa iloa, riemua, onnistumisen tunnetta ja luo yhteenkuuluvuutta.

Yhdessä – Hämeen lasten ja nuorten hyväksi lahjoituskampanja käynnistyy 1.6.2023. Paikallisilla järjestöillä, seuroilla ja yhdistyksillä on mahdollisuus hakea tukea vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastuksen mahdollistamiseen. Hakuaika on 1.6-13.8.2023, jonka jälkeen hakemukset käsitellään ja tuen hakijoille ilmoitetaan päätöksestä. Tuen saajat ja tukisummat julkaistaan pankkien verkkosivuilla syyskuun alussa.

Hakemuksessa tulee eritellä, mihin tuki käytetään, minkä suuruinen se voisi olla ja miten varmistetaan, että tuki kohdistuu juuri vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten tukemiseen.