Kauppakeskus Trion sisätila

Trion konttori uudistuu

Trion konttorin uudistaminen on käynnissä. Tilat remontoidaan kokonaisuudessaan vuoden 2023 aikana. Kokonaisvaltaisen uudistuksen myötä tilat tukevat muuttuvan palvelukysynnän toimintoja ja luovat asiakkaille viihtyisän ja miellyttävän asiointiympäristön. Uudet toimitilat palvelevat paremmin myös pankin henkilöstöä ja mahdollistavat joustavan ja monimuotoisen työskentelyn.

Teemme parhaamme, että asiakkaidemme asiointi remontin aikana on mahdollisimman sujuvaa. Tätä varten olemme tehneet järjestelyjä. Näistä tiedotamme ja opastamme tällä sivustolla. Kiitos, että ymmärrät poikkeustilanteemme.

Remontin aikataulu

Ensimmäisenä remontoidaan kolmannen kerroksen tilat, jossa on aiemmin sijannut mm. yritys- ja lakipalvelut. Tämä vaihe kestää noin 4 kk eli huhtikuuhun saakka.

Kolmannen kerroksen ollessa valmis, remontti siirtyy toiseen kerrokseen. Toisessa kerroksessa on aiemmin otettu vastaan mm. rahoitus- ja varallisuudenhoitoasiakkaita. Kun kerroksen remontti on valmis, tähän kerrokseen siirtyy aiemmin ensimmäisessä kerroksessa olleet info, kassa- ja päivittäispalvelut sekä OP Koti.

Luovumme ensimmäisen kerroksen tiloista remontin yhteydessä ja toimimme jatkossa kahdessa kerroksessa (2. ja 3. kerros).

Saapuminen Trion konttoriin remontin aikana

Saapuessasi tapaamiseen, tule aina konttorin 1. kerroksen aulaan. Kulku aulatilaan tapahtuu kahvila Espresso Housea vastapäätä olevan oven kautta Trion katutasossa. Jää odottamaan aulaan. Yhteyshenkilösi tulee sinua sinne vastaan.

Miten varaan ajan tapaamiselle?

Voit tavata asiantuntijoitamme juuri sinulle sopivalla tavalla.

Tapaamisajan saat varattua näppärästi verkosta kirjautumalla op.fi -palveluun tai soittamalla puhelinpalveluumme 0100 0500 (ma–pe 8–16, kortit ma–pe 8–19. Puhelun hinta: pvm/mpm. Hinta koskee myös jonottamista).

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Voit pyytää lisätietoja tai antaa palautetta konttorin uudistushankkeesta sähköpostitse paijat-hameen.viestinta@op.fi.