Varmuutta verkkoon: Tervetuloa digiopastukseen!

Oletko tutustunut OP:n digipalveluihin? Tuntuuko, että ennen pankin palvelujen käyttöönottoa tarvitsisit apua puhelimesi tai tablettisi käytössä? Vai kaipaatko apua digitaalisten pankkipalvelujen, kuten OP-mobiilin käyttöön tai esimerkiksi Mobiiliavaimen käytön aloittamiseen?

Järjestämme maksutonta digiopastusta asiakkaillemme. Mikäli sinusta tuntuu, että tarvitset apua ja tukea puhelimesi tai tablettisi käytössä ja eri ominaisuuksien hyödyntämisessä, voit tulla konttorillemme digituki-päivänä ja saat apua oman laitteesi käytössä. OP:n digipalveluiden käyttöopastusta saat taas osallistumalla tilaisuuksiimme tai varaamalla ajan henkilökohtaiseen opastushetkeen konttorillamme. Digituki-päivistä ja tilaisuuksistamme ilmoitamme tällä sivulla.

tapahtumassa
Varmuutta verkkoon -tilaisuudet

Ilmoitamme tällä sivulla tulevista tilaisuuksista.

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.

toimipisteessä
Varaa henkilökohtainen opastusaika konttorille

Voit varata ajan tapaamiseen asiantuntijamme kanssa, jossa yhdessä opettelette OP:n digipalvelujen, kuten OP-mobiilin käyttöä.

Tee tästä ajanvaraus

Tervetuloa mukaan! 

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse paijat-hameen.viestinta@op.fi.

Palvelut senioreille – vinkkejä pankkiasiointiin

Tarjoamme myös verkossa senioreille sekä erityistä tukea tarvitseville tietoa pankkipalveluistamme ja vinkkejä sujuvaan raha-asioiden hoitoon.

Tästä linkistä tukisivustolle.

Autamme senioreita ja heidän läheisiään numerossa 010 252 9627 ma-pe klo 9–16. Puhelimeen vastaa aina asiantuntija, joka osaa auttaa senioriasiakkaiden erityistarpeissa. Puhelun hinta on 0,0835 euroa/puhelu + 0,167 euroa/minuutti.