Varmuutta verkkoon: Tervetuloa digiopastukseen!

Oletko tutustunut OP:n digipalveluihin? Tuntuuko, että ennen pankin palvelujen käyttöönottoa tarvitsisit apua puhelimesi tai tablettisi käytössä? Vai kaipaatko apua digitaalisten pankkipalvelujen, kuten OP-mobiilin käyttöön tai esimerkiksi Mobiiliavaimen käytön aloittamiseen?

Järjestämme maksutonta digiopastusta asiakkaillemme. Mikäli sinusta tuntuu, että tarvitset apua ja tukea puhelimesi tai tablettisi käytössä ja eri ominaisuuksien hyödyntämisessä, voit tulla konttorillemme digituki-päivänä ja saat apua Salpauksen opiskelijoilta. OP:n digipalveluiden käyttöopastusta saat taas osallistumalla webinaareihimme tai varaamalla ajan henkilökohtaiseen opastushetkeen konttorillamme.

toimipisteessä
OP Päijät-Hämeen ja Salpauksen digituki

Maanantaina 16.5.2022 klo 9.30-12.30 Trion konttorin 1.krs

Tilaisuus on matalan kynnyksen henkilökohtainen opastustilaisuus, joka on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat tukea mobiililaitteensa, kuten älypuhelimen käytössä, jotta pystyvät jatkossa hyödyntämään eri digipalveluja, kuten OP-mobiilia.

Opastustilaisuus toteutetaan yhteistyössä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa. Hyvinvointiteknologian opiskelijat ovat konttorillamme teitä varten! Tule kysymään mieltäsi askarruttavia mobiililaitteeseen liittyviä asioita tai vaikka harjoittelemaan käytännössä, kuinka puhelimeen asennetaan sovelluksia.

Tervetuloa saamaan digitukea maanantaina 16.5.2022 klo 9.30-12.30 välisenä aikana. Varaa aikasi opastukseen tästä.

Huomioithan, että Salpauksen opiskelijat eivät voi tukea sinua pankkipalvelujen käytössä, jotta pystymme varmistamaan pankkisalaisuuden säilymisen.

toimipisteessä
Varaa henkilökohtainen opastusaika

Voit varata ajan tapaamiseen asiantuntijamme kanssa, jossa yhdessä opettelette OP:n digipalvelujen, kuten OP-mobiilin käyttöä.

Tee tästä ajanvaraus

Tervetuloa mukaan! 

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse paijat-hameen.viestinta@op.fi.