Kari

Yhdessä yli kaikkien aikojen: omistaja-asiakkaana voit vaikuttaa!

Oletko koskaan miettinyt, mitä oikeastaan tarkoittaa olla pankin omistaja-asiakas? Omistaja-asiakkuuden toimintalogiikkaa voi avata esimerkiksi vertaamalla sitä pörssiyrityksen osakkeiden omistukseen. Osuuskunnissa omistajuus kytkeytyy sijoittajaroolin sijasta asiakkuuteen. Ylin päätösvalta on omistaja-asiakkaiden keskuudestaan valitsemalla edustajistolla, jokaisella omistaja-asiakkaalla on yksi ääni.

Kiinnostaako sinua ainutlaatuinen näköalapaikka pankin toimintaan?

Osuuspankin ylintä päätösvaltaa käyttää omistaja-asiakkaiden keskuudestaan valitsema edustajisto. Se hyväksyy muun muassa osuuspankin tilinpäätöksen ja tekee merkittävimmät pankin toimintaa koskevat päätökset. Edustajisto kokoontuu sääntömääräisesti kerran vuodessa.
Edustajisto on ainutlaatuinen näköalapaikka oman pankin toimintaan. Edustajistossa pääsee myös luomaan uusia verkostoja ja seuraamaan oman kotiseudun talouselämän kehittymistä.

Pankkimme uusi edustajisto valitaan vaaleilla marraskuussa 2021. Omistaja-asiakkaana olet mukana päättämässä siitä, millainen edustajisto osuuspankillasi on ja kuinka omistaja-asiakkaiden ääni tuodaan kuuluviin hallinnossa. Asettumalla ehdokkaaksi ja äänestämällä sinulla on siis valta vaikuttaa.

Haluaisitko, että oma osuuspankkisi tukisi sinulle tärkeää toimintaa?

Yksi arvoistamme on yhdessä menestyminen. Osallistumme aktiivisesti toimialueemme kehittämiseen mm. yhteistyökumppanien tukemisen ja hyväntekeväisyyslahjoituksien kautta. Omistaja-asiakkaana sinä voit vaikuttaa muun muassa mihin kohdistamme tekemämme hyväntekeväisyyslahjoitukset. Onko sinun sydäntäsi lähellä esimerkiksi nuorisotyö, urheilu, yksinäisten vanhusten auttaminen? Haluaisitko, että myös oma osuuspankkisi tukisi sinulle tärkeää toimintaa?

Sujuvaa arkea ja huoletonta huomista!

Kun elämässä on paljon elämää, pitää arjen sujua ja huomisen olla huoleton. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat hyötyjä läpi elämän ja etuja elämäsi tärkeimpiin asioihin. Me autamme sinua, kun tarvitset neuvoja unelmien saavuttamiseen tai apua arjen raha-asioihin. Yhdessä menemme yli kaikkien aikojen!

 

OP Päijät-Hämeen etusivulle