OP Kaustinen kuva

Tervetuloa asioimaan

Perhonjokilaakson Osuuspankki on jäsentensä omistama pankki, jonka toiminnan arvoina ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Palvelumme sinulle

  • päivittäiset raha-asiat sekä henkilö- että yritysasiakkaille
  • lainat ja luotot eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen palvelut
  • henkilö- ja yritysvakuutukset
  • lakipalvelut

Perhonjokilaakso Osuuspankki on jäsentensä omistama pankki, jonka toiminnan arvoina ovat ihmisläheisyys ja vastuullisuus sekä tahto menestyä yhdessä asiakkaidensa kanssa. Perhonjokilaakson Osuuspankissa työskentelee toistakymmentä pankkilaista, jotka haluavat palvella sinua kaikissa pankkiasioissasi. Palvelemme sinua päivittäisissä maksuliikkeeseen, talletuksiin kuin muihinkin sijoituksiin liittyvissä asioissa. Haluamme löytää kanssasi juuri sinulle sopivat vaihtoehdot. Palvelemme sinua myös silloin, kun tarvitset rahoitusta yksityishenkilönä, maanviljelijänä tai yrittäjänä. Pankkimme juristi neuvoo sinua tarvittaessa lainopillisissa kysymyksissä ja tarjoaa apuaan mm. kiinteistökaupoissa. Konttorit pankilla on Kaustisen kunnan ja Vetelin kunnan keskustassa.

Kaustisen Osuuspankin liikevoitto vuonna 2016 oli 1,04 miljoonaa euroa, kun se edellisenä vuonna oli 1,1 miljoonaa euroa.

Luottokanta omasta taseesta oli 88,4 miljoonaa euroa ja OP-Asuntoluottopankin kautta välitetty luottokanta 7,8 miljoonaa euroa. Talletuskanta oli 66,9 miljoonaa euroa.

Pankilla oli kirjattuna vuoden lopussa 5.611 asiakassuhdetta, joista omistaja-asiakkaita oli 2.565. Näille omistaja-asiakkaille kertyi asioinnista käytettäväksi OP-bonuksia 0,3 miljoonaa euroa.

Kaustisen Osuuspankin tase oli vuoden lopussa 103,8 miljoonaa euroa ja vakavaraisuus 45,5 prosenttia.