Uusi pankki asiakasta varten

Oriveden Seudun ja Mäntän Seudun Osuuspankkien yhdistymisestä syntynyt OP Pohjois-Häme on aloittanut toimintansa 30.6.2017.

Olemme asiakkaidemme omistama suomalainen ja vahvasti paikallinen pankki, jonka tuloksesta merkittävä osa palautuu omistaja-asiakkaillemme. Meillä on osaava henkilöstö, koko toimialueen kattava palveluverkko ja teemme päätökset omalla alueella. Kahden vuoden ajan olemme rakentaneet kahdesta hyvästä pankista uutta vielä parempaa pankkia periaatteella, että asiakkaan etu ohjaa kaikkea toimintaamme.

Yhdistymisen myötä pystymme laajentamaan palveluaikoja, ja voimme tarjota entistä asiantuntevampaa ja monipuolisempaa palvelua sekä henkilöasiakkaille että yritysasiakkaille. Palvelemme sinua ja yritystäsi niin sijoittamisessa, rahoituksessa, päivittäisissä palveluissa, vakuutuksissa kuin kiinteistönvälityksessäkin.

Marraskuussa 2017 olivat uuden pankkimme ensimmäiset edustajistovaalit, joissa valittiin 22 jäsentä edustajistoon. Äänioikeutettuja vaaleissa olivat kaikki yli 13.000 omistaja-asiakastamme.

Tervetuloa vahvan ja paikallisen pankin, OP Pohjois-Hämeen, palveltavaksi!

Pertti Pyykkö, toimitusjohtaja