OP Private tarjoaa luotettavaa ja vastuullista varainhoitoa

OP Private tarjoaa sinulle maan kattavimman ja täysin kotimaisen Private Banking -palvelujen verkoston. Asiantuntijamme auttavat sinua kartuttamaan omaisuuttasi, jolla voit turvata niin oman kuin läheistesi elintason pitkälle tulevaisuuteen.

Saat meiltä yksilöllisen varainhoitosuunnitelman yli 100 000 euron omaisuutesi hoitamiseen. Henkilökohtainen varainhoitajasi huolehtii omaisuudestasi kokonaisvaltaisesti tai toimii asiantuntija-apunasi ja sijoituskonsulttinasi. Pidämme huolen siitä, että sinun ja läheistesi talouteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat parhaassa mahdollisessa hoidossa. Sinä voit osallistua varallisuutesi hoitoon juuri niin paljon kuin haluat.

Valitsemme sijoitussalkkuusi parhaat vaihtoehdot OPn omia sekä tarkkaan valittujen kansainvälisten yhteistyökumppaniemme, kuten J.P. Morgan Asset Managementin ja Fidelity Internationalin, tuotteita. Sijoittamisemme on aktiivista ja näkemyksellistä - tuotamme jatkuvasti uutta tietoa päätöksenteon tueksi. Yrittäjähenkisyys ja eteenpäin katsova asenteemme ovat tehneet meistä useana vuonna palkitun Private Banking -palvelujen tarjoajan.