Pohjois-Karjalan suurimman yrityspankin ammattilaiset käytössänne

Olemme asiakkaidemme omistama pankki, joka tuntee paikallisen yritysmaailman ja osaa mukautua yrittäjien tarpeisiin. Menestymisemme on täysin riippuvainen Pohjois-Karjalan elinvoimasta, jonka yksi keskeisimmistä tekijöistä on hyvinvoiva yrityskanta.

Yritysasioiden vahva osaaminen on pankillemme ensiarvoisen tärkeää, mikä koituu suoraan yritysten ja yrittäjien eduksi. Toimimme yritysten taloudellisena neuvonantajana ja tavoitteenamme on aina kohdata asiakas siten, että hän voisi suositella meitä muille. Pohjois-Karjalan Osuuspankki onkin määrätietoisesti panostanut yritysasiakasresursseihin ja osaamiseen.

Pankkimme yritysasioiden ammattilaiset ovat käytettävissä niin yrityksen perustamisen, omistajanvaihdoksen, kansainvälistymisen kuin investointienkin saralla. Autamme myös maa- ja metsätalousalan toimijoita yhdessä OP-Kiinteistökeskuksen kanssa. Meiltä löytyy saman katon alta laajat palvelut niin rahoituksesta, varainhoidosta kuin vakuutuksista. Ei ole myöskään yhdentekevää, millä välineillä kassaa hallitaan tai maksuliikenne hoidetaan, ja olemmekin edelläkävijä yritysten verkko- ja mobiilipalvelujen kehityksessä.

Teemme kaikki päätöksemme paikallisesti. Olemme tavattavissa niin kasvokkain kuin verkon kautta.