omistaja-asiakasyhteisö

Omistaja-asiakas – katso etusi ja vaikuta tuleviin etuihin yhteisössä

OP Pohjois-Savo tarjoaa tänä kesänä monipuolisia paikallisia etuja omistaja-asiakkaille mm. erilaisiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin.

Omistaja-asiakkaan etusi voit tarkistaa ja käyttää myös kätevästi maksuttomassa Pivo-sovelluksesta. Lataa Pivo kännykkääsi sovelluskaupasta ja lunasta etu Pivoa vilauttamalla. Etuohjelma löytyy Pivosta Edut ja palvelut -osiosta. Pivosta löydät myös yrityskumppaniemme edut ja Cityshopper-etuohjelman, joka on myös omistaja-asiakkaillemme maksuton (norm. 9,99e/kk).

Tänä kesänä OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkailla on myös mahdollisuus vaikuttaa paikallisten omistaja-etujen kehittämiseen ja siihen, millaisia etuja omistaja-asiakkaille tarjotaan jatkossa. Omistaja-asiakkailta kysytään, millaiset paikalliset edut kiinnostavat ja onko eduista hyötyä.  Tähän kyselyyn omistaja-asiakkaat voivat vastata OP Pohjois-Savon omistaja-asiakasyhteisössä 15.6.-29.6.2018.

Oletko jo omistaja-asiakasyhteisön jäsen?

Keskustelun avautuessa yhteisöön rekisteröityneet saavat ilmoituksen sähköpostiin. Yhteisön jäsenenä voit myös vastata kyselyyn 15.6.-29.6. uusi.op.fi/yhteiso -sivun kautta (kohta Yhteisöön kirjautuminen).

Jos et ole vielä omistaja-asiakasyhteisön jäsen, pääset rekisteröitymään op.fi/yhteiso -sivun kautta (kohta Yhteisöön rekisteröityminen).

Huomaathan, ettet kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi, vaan yhteisöön erikseen luomillasi käyttäjätunnuksilla. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanasi se, jonka olet palveluun asettanut.