Joulupuu-keräys

Joulupuu-keräykset Iisalmen, Kuopion ja Varkauden konttoreilla

Joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin - se voi olla saajalleen Se ainoa.

Tulevanakin jouluna monen lapsen haaveissa on löytää paketti kuusen alta. Usean vähävaraisen perheen lapsen haave jää kuitenkin toteutumatta. Joulupuu-keräys haluaa pysäyttää ihmiset miettimään, mitä me kaikki voimme tehdä paikallisesti kaikkien lapsien hyväksi.

Kuopion, Varkauden ja Ylä-Savon Nuorkauppakamarit järjestävät yhdessä OP Pohjois-Savon ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa suuren suosion saaneen Joulupuu-keräyksen Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. OP:n keräyspisteet ovat valmiina ottamaan lahjoituksia vastaan pankin aukioloaikoina.

Lahjaksi käy uusi, ostettu tai itse tehty, paketti. Käytettyjä tavaroita ei valitettavasti voida ottaa vastaan. Iisalmen lahjat voi halutessaan paketoida valmiiksi. Kuopion ja Varkauden lahjat tulisi toimittaa paketoimattomina. Lahjat tuodaan keräyspisteille, josta ne toimitetaan paikkakunnittain edelleen kaupungin tai seurakunnan kautta jaettavaksi oikeisiin osoitteisiin Iisalmen, Kuopion ja Varkauden alueilla. 

Iisalmen konttorilla keräys järjestetään 9.12.-13.12.2019, Kuopion konttorilla keräys järjestetään 29.11.-5.12.2019 ja Varkauden konttorilla 25.11.-5.12.2019.