OP Pohjois-Savon omistaja-asiakasyhteisössä avataan keskustelu lahjoituskohteista syyskuussa

OP Pohjois-Savo kutsuu omistaja-asiakkaansa mukaan yhteisöön, jossa jokainen pankin omistaja-asiakas saa äänensä kuuluville. Omistaja-asiakasyhteisön tavoitteena on tehdä oman pankin toimintaan vaikuttaminen entistä vaivattomammaksi. Omistaja-asiakasyhteisöön pääsee liittymään heti ja syyskuussa omistaja-asiakkaamme pääsevät yhteisössä vaikuttamaan pankin tuleviin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Omistaja-asiakas pääsee mukaan vaikuttamaan rekisteröitymällä itse yhteisön jäseneksi, hän ei siis kuulu yhteisöön automaattisesti. Jokainen voi myös halutessaan erota yhteisöstä ja valita itse, mihin keskusteluihin haluaa osallistua. Yhteisöön pääsee liittymään osoitteessa op.fi/yhteiso ja yhteisöön rekisteröityneille jäsenille lähetetään kutsu aina erikseen, kun uusi keskustelutehtävä avataan. Mukana keskusteluissa on muita omistaja-asiakkaita ja OPlaisia. Syyskuussa yhteisössä pääsee vaikuttamaan siihen, millaisiin kohteisiin pankki tänä vuonna lahjoittaa. Lahjoituksia tehdään paikallisille, yleishyödyllisille kohteille yhteensä 15 000 eurolla.

-Perustehtävämme on luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaille ja toimialueellemme Pohjois-Savossa. Yhteisöllisen roolimme mukaisesti teemme paljon erilaista yhteistyötä monien paikallisten tahojen, kuten kulttuuri- tai urheiluyhdistysten kanssa. Lisäksi lahjoitamme hyväntekeväisyyteen vuosittain – tänä vuonna hyväntekeväisyyteen lahjoitamme yhteensä 80 000 euroa. Omistaja-asiakasyhteisön kautta jokaisella omistaja-asiakkaallamme on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mihin hyväntekeväisyyskohteeseen lahjoitamme, OP Pohjois-Savon toimitusjohtaja Seppo Pääkkö kertoo.

Vaikuta nyt ja anna äänesi kuulua! Tule omistaja-asiakasyhteisön jäseneksi osoitteessa op.fi/yhteiso. Saat kutsun sähköpostiisi, kun on aika vastata kyselyyn tai osallistua keskusteluun. Jatkossa voit itse valita, mihin keskusteluihin haluat osallistua ja vaikuttaa.