Tubepäivä

OPn Tubepäivä tuo nuorten suosimat tubettajat Kuopioon la 21.4.

Tubettajat valtaavat OP Pohjois-Savon Kuopion konttorin lauantaina 21. huhtikuuta. Kiertueella nähdään sometähdet Miklu, Ilona, MiskaMH sekä Julia Ahonen. OPn Tubepäivän ohjelma rakentuu meet & greetien eli tubettajatapaamisten ympärille. Tubettaminen, eli omien videoiden julkaiseminen YouTube-palvelussa, on noussut viime vuosina kansainväliseksi ilmiöksi, joka kokoaa yhteen erityisesti lapsia ja nuoria. Tapahtuma on pääsymaksuton.

Fanejaan tapaamaan saapuu neljä suosittua tubetähteä. Supersuosittu Miklu heittäytyy kanavallaan esimerkiksi autokaraokeen sekä rakastaa jallittaa tyttöystäväänsä erilaisten jekkujen kautta. MiskaMH on yhden miehen komedia show joka ei jätä ketään kylmäksi. Valloittavan Ilonan videot ovat kattaus aihevideoita, kauniita matkakertomuksia, inspiroivia hetkiä ja tyylikkäitä lookbookeja. Ihastuttava Julia Ahonen on noussut supersuosioon Instagramissa. Lisäksi hän tubettaa maanläheisellä lifestyle-kanavallaan.

OPn Tubepäivä on osa OPn ja Tubeconin yhteistyökumppanuutta. Kiertue vierailee kaikkiaan seitsemällä paikkakunnalla kevään aikana. Kiertue on startannut Helsingistä maaliskuussa ja päätyy toukokuussa aina Ouluun ja Rovaniemelle saakka. Tubecon luo uuden ajan yhteisöllistä toimintaa, jonka arvot sopivat hyvin yhteen OPn kanssa. Keskeistä tubettamisessa on aitous, välittäminen ja arvostus muita kohtaan.

Tapahtuma on pääsymaksuton. Perheen varttuneimmille tarjolla aikuisparkki.

 

#OPmukana #TubeconFi