OP Pohjois-Savon Suonenjoen konttorikiinteistö myyntiin

OP Pohjois-Savon Suonenjoen konttorikiinteistö (osoitteessa Rautalammintie 12) tulee pääsiäisviikolla myyntiin Pohjois-Savon OP-Kiinteistökeskuksen kautta. Kiinteistön tilojen kokonaisala on n. 1250 m², mistä pankin toimintaansa tarvitsemat tilat ovat n. 400 m². Kiinteistön myynnin perusteena on pankin tavoite vähentää kiinteistöomistuksiaan.

-Arvioimme pankin kiinteistöomistuksia jatkuvasti, ja olemme myyneet pankin kiinteistöjä useiden vuosien aikana. Suonenjoen konttorikiinteistössä on paljon vuokrattavia tiloja, joita ei tarvita pankkitoiminnan harjoittamiseen. Tästä syystä on päädytty siihen, että kiinteistö pyritään myymään, kertoo OP Pohjois-Savon toimitusjohtaja Seppo Pääkkö.

Mahdollisella myynnillä ei ole vaikutusta Suonenjoen konttorin toimintaan.

– Tavoitteena on, että mahdollisen uuden omistajan kanssa tehdään pitkä, määräaikainen vuokrasopimus pankkitoimintaan tarvittavista tiloista. Määräaikaisuuden kestoksi olemme ajatelleet kuutta vuotta. Näin Suonenjoen konttorin toiminnan jatkuvuus on turvattu, vaikka kiinteistönomistaja vaihtuisi, sanoo OP Pohjois-Savon varatoimitusjohtaja Mikko Vepsäläinen.

– Kiinteistö on pidetty hyvässä kunnossa ja sen sijainti on keskeinen, minkä vuoksi uskomme kiinteistön kiinnostavan ostajia. Myös vuokrausaste on varsin hyvä, Seppo Pääkkö jatkaa.