Uusi mobiililippu Kuopion paikallisliikenteen busseihin: Pivo on nyt Suomen laajin matkalippusovellus

Maksusovellus Pivo on nyt myös mobiililippu paikallisliikenteessä. Pivosta voi ostaa julkisen liikenteen linja-autolippuja jo kymmenessä suomalaiskaupungissa.

Pivo on kaikkien pankkien asiakkaille toimiva mobiilimaksamisen sovellus. Nyt se on myös Suomen laajin joukkoliikenteen lippusovellus, josta asiakkaat voivat ostaa matkalippuja Imatran, Hyvinkään, Joensuun, Jyväskylän, Kuopion, Lahden, Lappeenrannan, Mikkelin, Oulun ja Riihimäen alueen bussimatkoille. Kaupungeissa asuu yhteensä lähes 890 000 suomalaista.

Kun matkalipun voi ostaa suoraan Pivosta, kulkee se matkustajan mukana kätevästi mobiilissa. Kuopiossa Pivosta voi ostaa kertalipun ja vuorokausilipun eri asiakasryhmille. Lippujen hinnat ovat Pivossa samat kuin muuallakin.

Pivolla kaikkien pankkien asiakkaat voivat siirtää rahaa ystävälleen pelkän puhelinnumeron perusteella ja maksaa ostoksia lähes 7 000:ssa verkkokaupassa. Maksamisen lisäksi Pivosta löytyy erilaisia palveluita ja etuja.

Pivo on ladattu jo yli miljoona kertaa, ja sillä on satojatuhansia aktiivisia käyttäjiä. Viime vuonna Pivon käyttö nousi 280 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Pivon matkalippu käyttää PayIQ:n lippujärjestelmää.