Tutustu paikallisiin omistaja-asiakasetuihin

Omistaja-asiakkaanamme saat asioinnistasi OP-bonusta sekä etuja pankki- ja vakuutuspalveluistasi. Lisäksi valtakunnalliset ja paikalliset kumppanimme tarjoavat sinulle monipuolisia etuja.

 

Tutustu paikallisten kumppaneiden tarjoamiin loistoetuihin

Paikalliset pohjoissavolaiset edut kumppaniyrityksiin, tapahtumiin, kulttuuriin ja urheiluun aukeavat alla olevista otsikoista. 

Edun saat esittämällä edun OP-mobiilista tai etuun oikeuttavan tunnuksen pankkikortista. Jos sinulla ei ole vielä OP-mobiilia käytössäsi, lataa se sovelluskaupasta.

Koronapandemiasta johtuen omistaja-asiakkaiden etuihin voi tulla muutoksia. Esimerkiksi ottelu- ja konserttitapahtumien ajankohdat voivat muuttua viranomaisten antamien kokoontumisrajoitusten vuoksi.

Pankin omistaja-asiakkaille etuhintainen lippu IPK - JoKP -jääkiekko-otteluun tiistaina 27.9. klo 18.30.

IPK - JoKP peliin tiistaina 27.9. klo 18.30 on omistaja-asiakkaille tarjolla etuhintaisia lippuja. Istumapaikkalippu hintaan 11€ ja seisomapaikkalippu 10 €. Peli pelataan Iisalmen jäähallissa.

Etu löytyy ja liput voi ostaa OP-mobiilista kohdasta Muut - Omistaja-asiakas - Kumppaneidemme tarjoamat edut - OP Pohjois-Savo.

Pankin omistaja-asiakkaille ilmainen sisäänpääsy naisten F-liigan salibandypeliin Welhot - 02-Jyväskylä lauantaina 24.9. klo 15.00.

Naisten F-liigan salibandypelissä Welhot kohtaa 02-Jyväskylän lauantaina 24.9. klo 15.00 Lippumäen liikuntahallissa. Omistaja-asiakkaat saavat ilmaisen sisäänpääsyn peliin. Etu on todistettava lippuluukulla OP-mobiilista tai pankkikortin omistaja-asiakas -tekstillä. Kaikki edut löytyvät OP-mobiilista kohdasta Muut - Omistaja-asiakas - Kumppaneidemme tarjoamat edut - OP Pohjois-Savo.

KalPa - HPK -jääkiekko-otteluun torstaina 13.10. klo 18.30 on omistaja-asiakkaille tarjolla istumapaikkalippu hintaan 10 € (edun arvo 12,50 €). Liput voi ostaa OP-mobiilin kautta.

-10% alennus omistaja-asiakkaalle terveyden ja hyvinvoinnin laitteista Leppävirran Apteekissa (esim. verenpainemittarit, korvakuumemittarit). Etu voimassa toistaiseksi.

Leppävirran apteekki, Leppävirrantie 26, www.leppavirranapteekki.fi