Tutustu paikallisiin omistaja-asiakasetuihin

Omistaja-asiakkaanamme saat asioinnistasi OP-bonusta sekä etuja pankki- ja vakuutuspalveluistasi. Lisäksi valtakunnalliset ja paikalliset kumppanimme tarjoavat sinulle monipuolisia etuja.

 

Tutustu paikallisten kumppaneiden tarjoamiin loistoetuihin

Paikalliset pohjoissavolaiset edut kumppaniyrityksiin, tapahtumiin, kulttuuriin ja urheiluun aukeavat alla olevista otsikoista. 

Edun saat esittämällä edun OP-mobiilista tai etuun oikeuttavan tunnuksen pankkikortista. Jos sinulla ei ole vielä OP-mobiilia käytössäsi, lataa se sovelluskaupasta.

Koronapandemiasta johtuen omistaja-asiakkaiden etuihin voi tulla muutoksia. Esimerkiksi ottelu- ja konserttitapahtumien ajankohdat voivat muuttua viranomaisten antamien kokoontumisrajoitusten vuoksi.

OP Pohjois-Savo on otteluisäntä jääpallo-ottelussa WP 35 - Akilles. Ottelu pelataan sunnuntaina 22.1. klo 15.00 alkaen Varkauden Kämärillä. OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille on peliin tarjolla kaksi lippua yhden hinnalla. Edun arvo 7€. Liput voi ostaa lippuluukulta Kämärillä. Etu pitää todistaa OP-mobiilista etua näyttämällä tai pankkikortin omistaja-asiakas -tekstillä.
KalPa - Pelicans jääkiekko-otteluun lauantaina 21.1. klo 17.00 on omistaja-asiakkaille tarjolla istumapaikkalippu hintaan 10€ (edun arvo 12,50€). Liput ostettavissa OP-mobiilin kautta.

Omistaja-asiakkaille kertamaksu puoleen hintaan KRV:n ryhmäliikuntatunnille 5€/kerta. Normaali hinta 10€/kerta. Maksu käteisellä, Mobilepaylla tai Smartumilla. Liikuntatunnit järjestetään KRV:n salilla osoitteessa kauppakatu 40-42, 70100 Kuopio. Edun saa näyttämällä etua OP-mobiilista ohjaajalle. Etu voimassa 1.11.-11.12.2022 ja 9.1.-7.5.2023.

Kaikki edut löytyvät OP-mobiilista kohdasta Muut - Omistaja-asiakas - Kumppaneidemme tarjoamat edut - OP Pohjois-Savo.

-10% alennus omistaja-asiakkaalle terveyden ja hyvinvoinnin laitteista Leppävirran Apteekissa (esim. verenpainemittarit, korvakuumemittarit). Etu voimassa toistaiseksi.

Leppävirran apteekki, Leppävirrantie 26, www.leppavirranapteekki.fi