Tutustu paikallisiin omistaja-asiakasetuihin

Omistaja-asiakkaanamme saat asioinnistasi OP-bonusta sekä etuja pankki- ja vakuutuspalveluistasi. Lisäksi valtakunnalliset ja paikalliset kumppanimme tarjoavat sinulle monipuolisia etuja.

 

Tutustu paikallisten kumppaneiden tarjoamiin loistoetuihin

Paikalliset pohjoissavolaiset edut kumppaniyrityksiin, tapahtumiin, kulttuuriin ja urheiluun aukeavat alla olevista otsikoista. 

Edun saat esittämällä edun OP-mobiilista tai etuun oikeuttavan tunnuksen pankkikortista. Jos sinulla ei ole vielä OP-mobiilia käytössäsi, lataa se sovelluskaupasta.

Koronapandemiasta johtuen omistaja-asiakkaiden etuihin voi tulla muutoksia. Esimerkiksi ottelu- ja konserttitapahtumien ajankohdat voivat muuttua viranomaisten antamien kokoontumisrajoitusten vuoksi. 

LadyLine Iisalmi tarjoaa OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille - 50 % alennuksen uusiin asiakkuuksiin sekä aloitusmaksun veloituksetta (norm. asiakkuus alkaen 39 € / kk ja aloitusmaksu 29 €).

Lunasta etusi verkkokaupasta koodilla OP21P. Valitse verkkokaupassa "maksan keskuksessa" vaihtoehto, niin 1. kuukauden maksusta vähennetään 50 %:a kortin noutamisen yhteydessä.

Etu on voimassa 30.4.2021 saakka. Etu on käytettävissä verkkokaupassa ja LadyLine Iisalmen toimipisteessä.

Edun lunastus OP-mobiilissa tai pankkikortin tunnisteella.

Intersport Kuopio on paikallinen perheyritys. Intersport Kuopio tarjoaa omistaja-asiakkaille - 10% alennuksen vaatteista ja jalkineista 31.12. saakka. Etu koskee myös tarjoushintoja.

Etu ei koske seurakauppaa, Viheltäen menee -kampanjaa, eikä poistotuotteita. 

Etu on lunastettavissa OP-mobiilissa tai pankkikortin omistaja-asiakas -merkinnällä. Edun voi lunastaa Intersport Kuopion myymälässä.

Lisäksi edun voi käyttää verkkokaupan Click & Collect -palvelulla, kun tuotteet tilaa Intersport Kuopion valikoimasta. Click & Collect -palvelulla edun saa hyödynnettyä, kun noutaa tuotteen ja maksaa sen Intersport Kuopion myymälään.

Vuodesta 2006 Iisalmessa toiminut Tiinan Treenipalvelut on paikka, jossa tunnet olosi kotoisaksi. Lämminhenkinen kompakti kuntokeskus toivottaa sinut tervetulleeksi, olit sitten tulossa rauhalliseen joogaan tai purkamaan energiaa nyrkkeilysäkkiin. Tiinan treenipalvelut tarjoaa OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille useita etuja palveluihinsa.

Etusi:

  • Vuosikortti 50,00 € / kk, 12 kk:n sopimus. + 1 kk veloituksetta (norm. 50 € / kk)
  • Personal Trainer-palvelupaketit 6 kk ja 12 kk vuosikorttiin + 2 kk veloituksetta (norm. alkaen 450 € / paketti)
  • 10 kerran kortti 70,00 € + 2 käyntikertaa veloituksetta (norm. 70 €)
  • 20 kerran kortti 130,00 € + 4 käyntikertaa veloituksetta (norm. 130 €)

Etu voimassa 31.12.2021 saakka.

Edun lunastus OP-mobiilissa tai pankkikortin tunnisteella.

Omistaja-asiakkaana saat - 10 % alennuksen kaikista Varkauden Ruokaravintola Amandan À la Carte annoksista.

Edun lunastus OP-mobiilista tai pankkikortin omistaja-asiakas -merkinnällä.

Etu ei koske lounas- , sopimus- eikä pitopalveluhintoja. Etu on voimassa 31.3.2021 saakka.

-20% etu omistaja-asiakkaalle normaalihintaisista keilaus- ja kylpylälipuista Hyvinvointi- ja liikuntakeskus Vesileppiksessä. Etu voimassa toistaiseksi.

Hyvinvointi- ja liikuntakeskus Vesileppis, Vokkolantie 1, Leppävirta, www.vesileppis.fi

-10% alennus omistaja-asiakkaalle terveyden ja hyvinvoinnin laitteista Leppävirran Apteekissa (esim. verenpainemittarit, korvakuumemittarit). Etu voimassa toistaiseksi.

Leppävirran apteekki, Leppävirrantie 26, www.leppavirranapteekki.fi

Kuopion kaupunginorkesteri
Jaakko Kuusisto, kapellimestari

Oopperatähti Karita Mattila on menestyksekkään uransa aikana esiintynyt maailman merkittävimmissä konserttitaloissa ja oopperaproduktioissa. Rakastettu laulajatar on edelleen yksi kysytyimmistä dramaattisista sopraanoista maailmassa. Syyskuussa 2021 Karita Mattila esiintyy kahdessa konsertissa Kuopion Musiikkikeskuksessa. Kuopion kaupunginorkesterin kanssa hän tulkitsee Jean Sibeliuksen rakastettuja yksinlauluja. Konsertin johtaa ylikapellimestari Jaakko Kuusisto, joka myös laatii lauluihin uudet orkesterisovitukset.

Vuonna 2020 60-vuotisjuhliaan viettävän Karita Mattilan ikoninen ura käynnistyi lähes 40 vuotta sitten voitetuista Lappeenrannan ja Cardiffin laulukilpailuista. Karita Mattilan häikäisevä karisma ja voimakas lavailmaisu etsivät vertaistaan.

Etuliput OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille 41,50 € (norm. 57,50 / 46,50 €).

Etulippujen lunastus Kuopion Musiikkikeskus, Kuopion kaupunginteatteri, Kuopio Info, Sokos Kuopio ym. Lippupisteen myyntipisteet ja www.lippu.fi Konserttiohjelmisto, esiintyjät ja lisätietoja: www.kuopionkaupunginorkesteri.fi