Tutustu paikallisiin omistaja-asiakasetuihin

Omistaja-asiakas, teitä on jo 82 000! Kiitos kun saamme olla elämässäsi mukana.

Omistaja-asiakkaanamme saat asioinnistasi OP-bonusta sekä etuja pankki- ja vakuutuspalveluistasi. Lisäksi valtakunnalliset ja paikalliset kumppanimme tarjoavat sinulle monipuolisia etuja. Tutustu etuihin alla olevista linkeistä.

Paikalliset pohjoissavolaiset edut mm. kumppaniyrityksiin, tapahtumiin, kulttuuriin ja urheiluun

Paikalliset edut aukeavat alla olevista otsikoista. Edun saat esittämällä edun OP-mobiilista tai etuun oikeuttavan tunnuksen pankkikortista. Jos sinulle ei ole vielä OP-mobiilia käytössäsi, lataa se sovelluskaupasta.

Kuopion kaupunginorkesteri
Jaakko Kuusisto, kapellimestari

Oopperatähti Karita Mattila on menestyksekkään uransa aikana esiintynyt maailman merkittävimmissä konserttitaloissa ja oopperaproduktioissa. Rakastettu laulajatar on edelleen yksi kysytyimmistä dramaattisista sopraanoista maailmassa. Syyskuussa 2020 Karita Mattila esiintyy kahdessa konsertissa Kuopion Musiikkikeskuksessa. Kuopion kaupunginorkesterin kanssa hän tulkitsee Jean Sibeliuksen rakastettuja yksinlauluja. Konsertin johtaa ylikapellimestari Jaakko Kuusisto, joka myös laatii lauluihin uudet orkesterisovitukset.

Tänä vuonna 60-vuotisjuhliaan viettävän Karita Mattilan ikoninen ura käynnistyi lähes 40 vuotta sitten voitetuista Lappeenrannan ja Cardiffin laulukilpailuista. Karita Mattilan häikäisevä karisma ja voimakas lavailmaisu etsivät vertaistaan.

Etuliput OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaille 41,50 € (norm. 57,50 / 46,50 €).

 

Etulippujen lunastus Kuopion Musiikkikeskus, Kuopion kaupunginteatteri, Kuopio Info, Sokos Kuopio ym. Lippupisteen myyntipisteet ja www.lippu.fi Konserttiohjelmisto, esiintyjät ja lisätietoja: www.kuopionkaupunginorkesteri.fi

Vuokravälitysetu vuokranantajille Kuopiossa ja Siilinjärvellä

Alennus -100 € normaalista palkkiosta*. Tarjous on voimassa 31.8. saakka.

*1kk:n vuokra + alv. 24% + toteutuneet asiakirjakulut (isännöitsijäntodistus). Tarjous koskee kohteita Kuopion ja Siilinjärven keskustaajamissa. Palkkio on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen. Huomioithan, että OP:n omistaja-asiakkaana myös OP-bonuksiasi voidaan käyttää välityspalkkion maksuun.

PERUTTU! Kuopio Tanssii ja Soi - Guy Nader ja Maria Campos - SET OF SETS (Espanja): pe 12.6.2020 ja la 13.6.2020 klo 21

Kuopio Tanssii ja Soi tanssitaidefestivaalin ohjeistus lippujen takaisinlunastukseen:

Olemme todella pahoillamme tilanteesta ja pyydämme asiakkailtamme kärsivällisyyttä. Ruuhkasta johtuen vaihtojen ja palautusten käsittely tulee viemään aikaa.

Rahanpalautukset voi hakea linkistä: web.lippu.fi/palautus 16.6.2020 mennessä tai postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen:

Lippupiste Oy / Kuopio Tanssii ja Soi palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Seuraava festivaali pidetään 16. - 22.6.2021. Voitte halutessanne vaihtaa liput festivaalin lahjakorttiin vuoden 2021 festivaalille. Voitte myös tukea festivaalia jättämällä käyttämättä palautusoikeutenne. Sydämellinen kiitos, jos päädyt tähän vaihtoehtoon.

-20% etu omistaja-asiakkaalle normaalihintaisista keilaus- ja kylpylälipuista Hyvinvointi- ja liikuntakeskus Vesileppiksessä. Etu voimassa toistaiseksi.

Hyvinvointi- ja liikuntakeskus Vesileppis, Vokkolantie 1, Leppävirta, www.vesileppis.fi

-10% alennus omistaja-asiakkaalle terveyden ja hyvinvoinnin laitteista Leppävirran Apteekissa (esim. verenpainemittarit, korvakuumemittarit). Etu voimassa toistaiseksi.

Leppävirran apteekki, Leppävirrantie 26, www.leppavirranapteekki.fi