Hyvinvointitapahtuma

Muutoksen lokakuu - hyvinvoinnin ilta 11.10.

Tervetuloa terveyden ja hyvinvoinnin iltaan to 11.10. klo 17.00 Kuopioon, Iisalmeen ja Varkauteen.

Illan aikana Fightbackin perustaja, Pekka Hyysalo kertoo livestreamin välityksellä inspiroivan tarinansa, miten vakavan lasketteluonnettomuuden jälkeen hän kuntoutui takaisin itsenäiseen elämään. Lisäksi Duunikunto – ohjelman valmentaja ja seikkailu-urheilija Jukka Viljanen ja valmennuksessa mukana oleva Petra Kosonen tarjoavat kotiin viemisiksi vinkkejä, miten elämänmuutos startataan ja kuulemme, mitä Petralle kuuluu nykyään.

Järjestämme yhdessä OP Ryhmän kanssa tilaisuudet, joissa osa puheenvuoroista tulee webinaarina OP Ryhmän Vallilan konttorista.

  • Kuopiossa, Pohjola Terveyden tiloissa, Leväsentie 1
  • Iisalmen konttorilla, Louhenkatu 6, 2. krs
  • Varkauden konttorilla, Taulunsalissa, Kauppakatu 54, 3. krs

Ohjelma:

Huom! Kuopion tilaisuudessa klo 16.30  mahdollisuus tutustua Pohjola Terveyden toimitiloihin. Huom! muista ilmoittautua myös tutustumiskierrokselle.

Klo 17.00 Tervetuloa!

Klo 17.15 Webinaari alkaa, puhujina Pekka Hyysalo sekä Duunikunto-ohjelman Jukka Viljanen sekä duunikuntolainen Petra Kosonen   

Freeskilaskija Pekka Hyysalo (s. 1990) oli ammattilaisuransa alkuvaiheessa, kun yksi sekunti muutti kaiken. Huhtikuussa 2010 hän joutui Ylläksellä vakavaan hyppyonnettomuuteen, sai hengenvaarallisen aivovamman ja oli koomassa kolmisen viikkoa. Vastoin synkkiä ennusteita hän kuntoutui sisun ja periksi antamattomuuden voimalla itsenäiseen elämään.

Jos Suomessa järjestettäisiin ”The Most Interesting Man in the World” -tyylinen mainoskampanja, seikkailujuoksija Jukka Viljanen olisi takuuvarmasti pääosassa. Maapallolta ei yksinkertaisesti  löydy paikkaa, jota hän ei olisi kolunnut juosten lävitse – tai ainakin yrittänyt… tai suunnitellut   yrittävänsä.

Petra on elämänsä supersankari, joka nauttii työstään asiantuntijatehtävässä ja sen tuomista haasteista, mutta ymmärtää samalla sekä itsestään huolehtimisen että arjen tasapainon ylläpitämisen tärkeyden. Petra on löytänyt jälleen liikkumisen ilon pitkän tauon jälkeen, mm. Duunikunto-projektin myötä.

klo 18.15 Miksi jokaisella meistä tulisi olla terveysvakuutus?

Ennen tilaisuutta on tarjolla smoothiet. Tilaisuuden päätteeksi pientä iltapalaa sekä Kuopion tilaisuudessa mahdollisuus tutustua esittelypisteisiin.

Kuopion tapahtumaan mahtuu 70 osallistujaa (45 henkeä Pohjola Terveyden tutustumiskierrokselle), Iisalmen tapahtumaan 35 ja Varkauden tapahtumaan 50 osallistujaa. Ilmoittaudu mukaan paikkakuntasi tapahtumaan su 7.10. mennessä alla olevan linkin kautta.

Ilmoittaudu tästä

Tervetuloa - tule inspiroitumaan kanssamme ja viettämään mukava ilta yhdessä!  

OP Pohjois-Savo