Sydän käsillä PSOP kampanja

Omistaja-asiakkaana teet hyvää. Itsellesi ja muille.

Asiakkaidemme omistamana yrityksenä perustehtävämme on tuottaa hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme. Tavoitteenamme on, että vuoden 2018 lopussa pankillamme on 80 000 omistaja-asiakasta. Toteutamme omistaja-asiakkaiden kautta pankkimme yhteisöllistä roolia ja lahjoitamme tänä vuonna paikallisiin kohteisiin 80 000 euroa. 

Omistaja-asiakas, kenelle sinä toivoisit pankin antavan lahjoituksia vuonna 2018?

Keskustelemme syyskuussa omistaja-asiakasyhteisössä pankin lahjoituksista. Vaikuta nyt ja anna äänesi kuulua! Tule mukaan omistaja-asiakasyhteisöön.

Omistaja-asiakas tekee hyvää -kampanja vuosina 2015-2017

Omistaja-asiakas tekee hyvää -kampanjassa keräsimme kolmen vuoden aikana yhteensä yli 90 000 euron lahjoituspotin.
Kampanjan aikana jokaisesta uudesta omistaja-asiakkaasta kertyi 10 euroa paikalliseen hyväntekeväisyyspottiin. Lahjoituksia saivat yli 50 pankin toimialueella toimivaa yhdistystä ja järjestöä. Lahjoituskohteina oli esimerkiksi mielenterveystyön edistäminen, lastentautien osastot sairaalassa, lastensuojelujärjestöt, nuorten syrjäytymisen ehkäisy, veteraanien virkistystoiminta, monikulttuurisuuden tukeminen, vähävaraisten lasten ja nuorten urheilu ja syöpäyhdistys. Kaikkia lahjoituskohteita yhdisti paikallisuus ja se, että niiden toiminta on koskettanut asiakkaiden tunteita.

Lue lisää Omistaja-asiakas tekee hyvää -kampanjan lahjoituskohteista tästä.