Kaksi nauravaista tyttöä

OPn Tubepäivä 2018 Kuopiossa 21.4. klo 11-15!

Viime vuonna suuren suosion kartuttanut OPn Tubepäivä saa jatkoa. Tubetähdet saapuvat tapaamaan fanejaan osuuspankkeihin ympäri Suomen: Tänä vuonna kiertue saapuu myös Kuopioon! OPn Tubepäivässä 21.4.2018 klo 11-15 paikalla suositut tubettajat Miklu, Miska, Julia Ahonen ja ILONA.

Osallistu ja jaa tapahtuma kavereillesi OP Pohjois-Savon fb-sivuilla

Tutustu tubettajiin:

Miklu

Miklu on hyväsydäminen ja positiivinen tubettaja, joka on omistautunut luomaan seuraavasta videostaan aina edellistä paremman. Hänen kanavansa on yksi nopeimmin kasvavista kanavista Suomessa tällä hetkellä. Miklun sisältö on hauskaa, hän on rento ja rakastaa jallittaa tyttöystäväänsä erilaisten jekkujen kautta. Hän voitti viime vuonna myös Vuoden Tähtilupaus -palkinnon Suomen Tubecon-tapahtumassa.

MiskaMH

Miska on yhden miehen komedia show joka ei jätä ketään kylmäksi! Aikanaan Källikuriireista tubeuransa aloittanut Miska rakastaa heittäytyä eikä pelkää pistää itseään likoon mitä hauskimmissa ja oudoimmissa tilanteissa. Kanavalleen hän luo monipuolista sisältöä aina sketseistä ja haasteista Q&A-videoihin ja parodioihin. Miska voitti Vuoden Huumorikanava -palkinnon viime vuoden Tubecon-tapahtumassa.

Julia Ahonen

Positiivisella persoonallaan Suomen tubekansan ihastuttanut Julia luo kanavalleen Lifestyle-sisältöä. Hän aloitti tubeuransa ystävänsä Ilonan kanssa ja on sittemmin jatkanut sisällöntuottamista omalla kanavallaan. Julian maanläheinen asenne välittyy hänen videoistaan ja hänen sisältönsä on monipuolista ja samaistuttavaa. Hän on hyvä roolimalli nuorille naisille eikä pelkää käsitellä vaikeampiakin aiheita!

ILONA

Ilona nauttii matkustelusta, kauneudesta, tyylistä ja arjen hemmottelusta. Tämän monipuolisen vloggaajan videot kokoavat kattauksen aihevideoita, kauniita matkakertomuksia, inspiroivia hetkiä ja tyylikkäitä lookbookeja. Helposti lähestyttävänä persoonana Ilona vangitsee energiallaan vaativankin yleisön.

Lisätietoa kiertueesta sekä OPn ja Tubeconin yhteistyöstä