Nainen kahvilassa

Vaurastu kanssamme - tehdään yhdessä unelmistasi totta!

Tavoitteellisella säästämisellä ja sijoittamisella voit tehdä unelmistasi totta – me autamme mielellämme sinua vaurastumisen matkallasi.

Paikalliset säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijat sinua varten

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä, mikä monipuolisista säästämisen tai sijoittamisen vaihtoehdoistamme on sopivin juuri sinulle. Olemme aidosti läsnä ja lähellä sinua. Voit asioida kanssamme valitsemallasi tavalla - myös puhelimitse tai kätevästi verkkoneuvottelulla.

OP Private Pohjois-Savon varainhoitajat apunasi

OP Private on yksityispankkipalvelua parhaimmillaan asiakkaalle, jolla on kertynyt jo enemmän varallisuutta. Jokaiselle OP Private -asiakkaalle on nimetty oma henkilökohtainen varainhoitaja, joka pitää huolta niin varallisuuteen liittyvistä asioista kuin muista pankki- ja vakuutuspalveluista. OP Private Pohjois-Savo on Pohjois-Savon Osuuspankin yksityispankkipalvelua tarjoava yksikkö, joka palvelee yksityishenkilöitä, yhteisöjä ja yrityksiä Pohjois-Savossa.

Säästä helposti OP-mobiilissa

OP Sijoituskumppani on digitaalinen sijoitusneuvojasi OP-mobiilissa

Mistä sinä unelmoit – vaurastumisesta, omasta asunnosta vai jostain muusta? Kerro se OP Sijoituskumppanille ja saat sijoitussuunnitelman unelmasi toteuttamiseen. Palvelussa sijoittamisen aloittaminen on helppoa ja voit muuttaa sijoitussummia koska tahansa tilanteesi mukaan.

Tutustu Sijoituskumppani-palveluun

Aloita säästäminen helposti Säästölippaan kanssa

Säästät huomaamattomasti Säästölippaaseen aina pankkikortilla maksaessasi. Voit itse määritellä jokaisesta korttimaksusta Säästölippaaseen automaattisesti siirtyvän summan. Säästölipas on myös mutkaton tapa aloittaa rahastosäästäminen ja laittaa rahat tuottamaan tiliä paremmin pidemmällä aikavälillä, kun säästöjä alkaa kertyä yli säästötavoitteesi.

Tutustu ja avaa itsellesi Säästölipas

Vaikuta sijoittamalla vastuullisesti

Sijoittamalla vastuullisesti voit turvata oman ja ympäristösi tulevaisuuden. Vastuullisiin yhtiöihin sijoittamalla suuntaat rahoitusta yrityksille, jotka ovat avainasemassa globaalien uhkakuvien torjunnassa. Vastuulliset toimintatavat vaikuttavat yrityksen arvoon ja osakekurssiin. Vastuullisuus on kannattavaa liiketoimintaa, joka näkyy myös sijoitusten tuotossa. Voit sijoittaa rahastojemme kautta esimerkiksi ilmastonmuutoksen hillitsemiseen, puhtaan veden turvaamiseen tai vähähiilisen yhteiskunnan rakentamiseen. 

Laaja valikoima sijoitusrahastoja

Rahastosäästämisessä yhdistyvät helppous, joustavuus ja verotukselliset hyödyt. Voit säästää sijoitusrahastoihimme säännöllisesti tai tehdä kertasijoituksia helposti ja vaivattomasti. Sijoitusrahasto on tuottava, pitkäjänteisen sijoittamisen vaihtoehto. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia sijoitusrahastoja osakerahastoista indeksirahastoihin ja vastuullisen sijoittamisen rahastoihin. Erityissijoitusrahastojen kautta pääset mukaan myös sellaisiin kohteisiin, joihin yksityishenkilöiden ei ole mahdollista sijoittaa suoraan.

Vakuutussäästäminen – vaivaton tapa säästää pitkäaikaisesti

Vakuutussäästäminen on pitkäaikaiseen säästämiseen ja sijoittamiseen tarkoitettu helppo, joustava ja vaivattomasti eri elämäntilanteisiin mukautuva sijoittamisen tapa. Voit valita sopimukseesi useita sijoituskohteita OP:n laajasta valikoimasta. 

Sijoittamisen edut omistaja-asiakkaalle

Omistaja-asiakkaana ostat, myyt ja vaihdat nyt melkein kaikkia rahastojamme ilman kuluja. Myös kaupankäynti osakkeilla ja muilla pörssilistatuilla arvopapereilla on omistaja-asiakkaille edullista OP:n sähköisissä itsepalvelukanavissa. 

Tutustu omistaja-asiakkaan rahanarvoisiin etuihin

 

OP Premium on omistaja-asiakkaan etu

OP Premium on palvelukokonaisuus, jonka saat, kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulle on kertynyt sijoitusvarallisuutta. Saat itsellesi oman yhteyshenkilön sekä kattavaa ja ajantasaista markkinatietoa sijoituspäätöstesi tueksi.

Tutustu OP Premium-palveluun