Haemme palvelukseemme pankkilakimiestä

OP Suur-Savo on OP Ryhmään kuuluva maakunnallinen pankki. Pankkitoimintamme volyymi on 3,6 mrd. euroa ja palvelemme 106 000 asiakasta Etelä-Savon idyllisessä ympäristössä. Pankillamme on 12 konttoria, joista suurimmat ovat Mikkelissä, Savonlinnassa ja Pieksämäellä.

Etsimme nyt Suur-Savon Osuuspankin lakipalveluihin Mikkelin konttoriin pankkilakimiestä

Pankkilakimiehen tehtävässä hoidat asiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja, jotka koostuvat mm. kauppa- ja lahjakirjoista, perhe- ja perintöoikeudellisista asioista sekä näihin liittyvästä verosuunnittelusta. Ihmisläheisellä otteellasi luot asiakkaalle ylivertaisen asiakaskokemuksen. Tässä työssä saat myös perinteistä lakimiehen roolia laajemmat mahdollisuudet käyttää osaamistasi.

Tehtävänkuvassa painottuu myynnillinen ja aktiivinen ote asiakaspalveluun, koska pääset samalla kartoittamaan kokonaisvaltaisemmin asiakkaan laajempia tarpeita OP Ryhmän pankki- ja vakuutuspalveluvalikoimasta. Toimit siten tiiviissä yhteistyössä pankkimme muiden asiantuntijoiden kanssa.

Sinulla on oikeustieteellinen ylempi korkeakoulututkinto ja olet hyvä johtamaan itseäsi ja omaa työtäsi; ajanhallinta, tavoitteellisuus ja itsenäinen päätöksenteko sujuvat sinulta luontevasti. Sinulta löytyy myös reilu ripaus myynnillistä otetta ja nautitkin suuresti asiakasrajapinnassa työskentelystä. Asiakaspalvelutaitosi ovat timanttiset; sormi ei mene sinulla suuhun tiukemmassa tai tunteellisessakaan asiakaspalvelutilanteessa, vaan käytät niissä sujuvasti luottamusta herättäviä vuorovaikuttamisen taitojasi. Arvostaisimme erityisesti, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai olet suorittanut tuomioistuinharjoittelun.

Tässä työssä pääset työskentelemään OP Ryhmän 7. suurimmassa, kasvavassa pankissa ja kehityksen kärjessä. Joustava ja huippuasiantuntijoista koostuva tiimimme auttaa sinua työssäsi ja työskentelemme yhdessä entistä paremman asiakaskokemuksen luomiseksi. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

Kiinnostuitko? Päälakimiehemme Krista Häkkinen on valmis kertomaan lisää työstä ja Suur-Savon Osuuspankista työpaikkana puh 040 574 1735. Kristan tavoitat parhaiten to 21.6. klo 11-12 ja ma 2.7. klo 15-16.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 9.7.2018 mennessä tästä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.