Suur-Savon Osuuspankin edustajiston täydennysvaalien äänestys alkaa 5.11.2018

Suur-Savon Osuuspankin edustajiston täydennysvaalit koskevat Heinäveden, Hirvensalmen ja Sulkavan konttoreiden omistaja-asiakkaita. Täydennysvaaleissa on ehdokkaana 14 Suur-Savon Osuuspankin omistaja-asiakasta. Ehdokkaisiin voi tutustua vaalikoneessa osoitteessa op.fi/edustajistonvaalit, ja äänestysaika on 5.-19.11.2018.

Tarjoamme vaalikahvit Heinäveden, Hirvensalmen ja Sulkavan konttoreissamme ma 5.11. klo 9-14, tervetuloa!

Äänestämään pääsee tämän artikkelin lopussa olevista linkeistä. Ehdokkaisiin pääsee tutustumaan 29.10. alkaen ja äänestys avautuu 5.11. Äänestys päättyy 19.11. kello 18.

Omistaja-asiakas voi äänestää oman vaalipiirinsä ehdokasta. Vaalipiirit määräytyvät asiakkaan konttorin mukaan.

Verkkoäänestämisessä käytetään verkkopalvelutunnuksia. Omistaja-asiakkaat, jotka eivät voi äänestää verkossa, saavat vaalimateriaalin postissa.

- Nyt on mahdollisuus vaikuttaa oman pankin ja paikkakunnan asioihin, sillä omistaja-asiakkaat valitsevat keskuudestaan viisi uutta jäsentä Suur-Savon Osuuspankin edustajistoon. Heinäveden konttorin omistaja-asiakkaista valitaan kaksi edustajaa, Hirvensalmen konttorin omistaja-asiakkaista yksi edustaja ja Sulkavan konttorin omistaja-asiakkaista kaksi edustajaa. Täydennysvaalien jälkeen pankkimme edustajistossa on 57 jäsentä. Äänestämällä omistaja-asiakkaat osallistuvat arvontaan, jonka palkintona on Jopo-polkupyörä, toteaa Suur-Savon Osuuspankin toimitusjohtaja Jari Himanen.

- OP:ssa omistaja-asiakkaalla on aito vaikuttamismahdollisuus. Toivomme, että mahdollisimman moni omistaja-asiakkaamme äänestää. Täydennetty edustajisto on hyvä pienoiskuva pankin omistaja-asiakaskunnasta, jatkaa Himanen.

Anna äänesi kuulua ja vaikuta oman pankkisi ja paikkakuntasi asioihin

OP on asiakkaidensa omistama osuuskunta, jonka perusarvo on jäsen ja ääni -periaate. Omistaja-asiakkaat saavat tiedon äänioikeudestaan sähköisesti op.fi-palvelussa tai postitse kirjeenä.

- Ehdokkaisiin voi tutustua vaalikoneessa osoitteessa op.fi/edustajistonvaalit. Samassa osoitteessa on myös sähköinen äänestyspalvelu, johon kirjaudutaan OP-verkkopalvelutunnuksilla. Äänestäminen on helppoa ja sen voi tehdä vaikkapa kotisohvalta, Jari Himanen kannustaa.

Edustajisto on tärkeä linkki asiakkaiden ja pankin välillä. Omistaja-asiakkaiden toiveet kulkevat mm. edustajiston kautta pankkiin. Edustajisto tarjoaa jäsenille tuoreinta tietoa esimerkiksi pankin palveluista.

Lisätietoja Suur-Savon Osuuspankin konttoreista.

Heinäveden konttorin vaalipiiri: vaalikone ja äänestäminen

Hirvensalmen konttorin vaalipiiri: vaalikone ja äänestäminen

Sulkavan konttorin vaalipiiri: vaalikone ja äänestäminen