Lähes 3300 koululaista sai uudet reput Hope ry:n ja OP Ryhmän keräyksen kautta

Tampereen seudulla OP Tampereen, OP Koti Pirkanmaan ja Pohjola Sairaalan järjestämä keräys innosti ihmisiä lahjoittamaan koulutielle astuville yhteensä 126 reppua ja tämän lisäksi penaaleita. 

HOPE – Yhteisesti ja yhdessä ry ja OP Ryhmä keräsivät yhteistyössä heinäkuun ajan reppuja, jotka lahjoitettiin vähävaraisten perheiden koululaisille. Keräykseen osallistui tuhansia ihmisiä ympäri Suomen. Valtakunnallisesti yhteiskampanjassa kerättiin lähes 3300 reppua ja penaalia.

Koronapandemia on tiukentanut monien lapsiperheiden tilannetta entisestään, ja HOPE ry:n toiminnan piirissä oleville lapsiperheille kaikki apu on tärkeää. Jo viidettä kertaa jär-jestetyllä Reppu joka selkään -keräyksellä varmistetaan, että mahdollisimman moni lapsi saa aloittaa koulutiensä uuden repoun innostamana.

– Haluamme edistää toimialueemme lasten ja nuorten hyvinvointia konkreettisilla teoilla osana vastuullisuustyötämme. Olemme iloisia, että näin moni OP Tampereen, OP Koti Pir-kanmaan ja Tampereen Pohjola Sairaalan asiakkaista ja henkilöstöstä lähti yhdessä tekemään hyvää ja osallistui keräykseen. Suuri kiitos kaikille lahjoittajille, sanoo OP Tampereen toimitusjohtaja Jani Vilpponen.

Osuuspankit toimittivat reput elokuun alussa HOPE ry:lle, joka lajitteli ja jakoi lahjoitukset suoraan niitä tarvitseville koululaisille.

Lisätietoja: Tarja Sara, johtaja, henkilöstö ja viestintä, OP Tampere, puh. 010 254 6213, tarja.sara@op.fi