Muutokset OP Tampereen kassapalveluissa voimaan helmikuun alusta

Pankkiasioita hoidetaan yhä enemmän verkossa ja mobiilisti toimipisteissä asioimisen sijaan. Pankin marraskuussa tiedottamat muutokset kassapalveluissa Nokialla, Ylöjärvellä, Lempäälässä ja Hämeenkyrössä astuvat voimaan 1.2.

- Asiakkaiden toiveesta tarjoamme palvelua joustavin aikatauluin aamukahdeksasta iltakahdeksaan. Tapaamisen asiantuntijamme kanssa voi varata myös lauantaille, jolloin palvelemme Hämeenkadun toimipisteessä ja verkkoneuvotteluissa, kertoo OP Tampereen toimitusjohtaja Mikko Rosenlund.

Pirkkalan toimipiste kiinni, Hämeenkyrön ja Hämeenkadun kassapalvelut laajentuvat

OP Tampereen toimipiste Pirkkalassa sulki ovensa tammikuun 30. päivä 2019. Hämeenkyrön toimipisteessä voi helmikuun 2019 alusta lähtien asioida kassapalveluissa nykyisen yhden päivän sijaan kahtena päivänä viikossa. OP Tampereen Nokian, Ylöjärven ja Lempäälän toimipisteet tarjoavat helmikuusta alkaen kassapalveluita kahtena päivänä viikossa.

- Näin pystymme myös varmistamaan riittävän osaamisen ja pankkiturvallisuuden kaikissa toimipisteissämme, minkä vuoksi palvelujen keskittäminen isompiin yksiköihin on järkevää. On kuitenkin hyvä muistaa, että OP tarjoaa edelleen kilpailijoihin nähden moninkertaisesti kassapalveluita, kertoo Mikko Rosenlund.

Hämeenkatu 12:ssa kassapalveluiden tilat uudistuvat: tilaan tulee kuusi kassapalvelupaikkaa ja yksi digineuvontapaikka. Kun uudet tilat Hämeenkadulla avataan myöhemmin keväällä Lielahden toimipisteen kassapalvelut päättyvät.

Käteisen nostoon ja laskujen maksuun monta tapaa

Muutokset eivät aiheuta henkilöstövähennyksiä. Pahoittelemme muutoksista asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Setelien talletus onnistuu Pirkkalassa OttoPlus-automaatilla, ja laskut voi hoitaa e-laskulla, suoramaksulla tai maksupalvelulla. Maksupalvelukuoret voi huoletta jättää Postin keltaisiin laatikoihin kuljetettavaksi.

- Jos on pankkikortti käytössä, on käteisen nostopaikkoja enemmän kuin koskaan aiemmin, pankinjohtaja Kirsi Välimäki kertoo ja viittaa siihen, että OP:n kortilla voi käteistä nostaa Otto.-automaattien lisäksi K-markettien, Tokmannien ja Neste-palveluasemien kassoilta. Lisäksi R-kioskilla voi maksaa laskun, jossa on viitetiedot sisältävä viivakoodi.

Autamme jokaista löytämään itselle sopivan asiointitavan. Varaamme mielellämme asiakkaalle tätä varten erillisen opastusajan esimerkiksi verkkopalvelun käytön, e-laskujen maksamisen tai vaikka pankkikortin käytön opastamiseen.

Lisätiedot:

Mikko Rosenlund, toimitusjohtaja, OP Tampere, puh. 050 680 92

Kirsi Välimäki, pankinjohtaja, OP Tampere, puh. 010 254 6160

 

OP Tampereen toimipisteet palvelevat

Hämeenkatu 12: Ajanvarauksella ma-pe 8-20, la 10-16. Kassapalvelut ma ja pe 9-17, ti-to 10-17.

Hervannan toimipiste: Ajanvarauksella ma-pe klo 8-20. Kassapalvelut ma ja ti klo 10-16.30.

Hämeenkyrön toimipiste: 1.2.2019 alkaen ajanvarauksella ma-pe klo 8-20. Kassapalvelut tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-16.30.

Karkun toimipiste: Ajanvarauksella verkkoneuvottelut ma-pe klo 8-20. Kassapalvelut ja toimipiste auki to klo 10-16.30.

Lempäälän toimipiste: 1.2.2019 alkaen ajanvarauksella klo 8-20. Kassapalvelut maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-16.30.

Lielahden toimipiste: Myöhemmin keväällä 2019 ajanvarauksella ma-pe klo 8-20. Kassapalvelut päättyvät.

Nokian toimipiste: 1.2.2019 alkaen ajanvarauksella ma-pe klo 8-20. Kassapalvelut maanantaisin ja perjantaisin klo 10-16.30.

Pirkkalan toimipiste: Toimipiste sulkeutui 30.1.2019.

Ylöjärven toimipiste: 1.2.2019 alkaen ajanvarauksella ma-pe klo 8-20. Kassapalvelut tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-16.30.