Havainnekuva Hämeenkatu 12
Havainnekuva uudesta tilasta. Kuva: Arkkitehdit LSV.

OP Tampere panostaa kassapalveluihin Hämeenkadun toimipisteessään

OP Tampereen Hämeenkatu 12:n toimipisteen kassapalveluiden tilat uudistuvat, kun nykyinen kassapalvelu-tila laajentuu viereisen liiketilan puolelle toukokuun puolivälissä.

Arkkitehdit LSV
Tällä hetkellä toimipisteessä on neljä kassapalvelupistettä, kun uudessa tilassa niitä on digiopastuspaikan lisäksi kuusi. Remontissa otetaan käyttöön Hämeenkatu 12:n toimipisteen viereinen liiketila, johon tulee kassapalveluiden lisäksi toimistotiloja. Investoinnin suuruus on noin miljoona euroa.
 
- Haluamme tarjota kassapalvelussa asioiville asiakkaillemme toimivammat tilat, vähentää jonotusaikaa ja antaa paremmat mahdollisuudet tutustua opastetusti uusiin pankkipalveluihimme, kertoo OP Tampereen toimitusjohtaja Mikko Rosenlund. 
 
Keskustan alueella kassapalveluille on kysyntää. OP Tampere tarjoaa kassapalveluita Hämeenkadun toimipis-teen lisäksi Hervannassa, Hämeenkyrössä, Karkussa, Lempäälässä, Nokialla ja Ylöjärvellä. Sen sijaan Lielahden toimipiste ei tarjoa kassapalveluita uuden tilan aukeamisen jälkeen. 
 
- Keskittämällä pystymme parantamaan työn tekemisen tehokkuutta ja takaamaan paremman palvelutason. Isommassa yksikössä se on helpompaa, Rosenlund sanoo.
 
Poikkeuksia kassojen aukiolossa
Hämeenkadun toimipisteen muutostöiden vuoksi kolme kassaa palvelee väliaikaisesti kuukauden ajan 8. huh-tikuuta alkaen. Tämä voi aiheuttaa ajoittain ruuhkaa. Väljintä kassapalveluissa on perinteisesti iltapäivisin ja alkukuun jälkeen. Uudet tilat avautuvat toukokuun puolivälissä.
 
Uudistetun tilan osoitteena on Hämeenkatu 12 B. 
 
Lisätiedot: Toimitusjohtaja Mikko Rosenlund, OP Tampere, puh. 010 254 6200