Sijoittamalla rakennat tulevaisuutta

OP Talousilta keräsi jälleen tuhatpäisen yleisön Tampere-taloon 10.10. Iso salissa kuultiin OP:n pääjohtaja Timo Ritakalliota ja suosittua sijoituskolumnistia ja yrittäjää Merja Mähkää.

OP:n tuore pääjohtaja Timo Ritakallio kirkasti kuulijoille finanssialan näkymiä, OP:n tavoitteita digitaalistuvassa maailmassa ja sijoitusmarkkinan muutosvoimia. Suosittua sijoituskolumnia HS:ssä kirjoittava Merja Mähkä puolestaan hurmasi omakohtaisilla kokemuksillaan ja tarinallaan sijoittamisen opettelemisesta.

Illan keskusteluissa nousivat esiin rohkaistumisen kokemus sijoittamisen aloittamisesta ja innostus siirtyä vastuullisiin valintoihin. Sijoittaja on aina vahvasti vaikuttamassa ja rakentamassa tulevaisuutta: niin mahdollistamassa omannäköistään elämää kuin rahoittamassa yhteiskunnallisesti vastuunsa kantavaa ja ilmaston kannalta kestävästi toimivaa liiketoimintaa.

Talousillan tietoiskuja ja lämpiötilan ständien keskusteluita teemoittivat muun muassa OP Kulku ja sen yhteiskäyttöautot, vastuullinen sijoittaminen, Pohjola Terveyden palvelut ja OP:n vakuutukset hyvinvoinnin ja terveyden tueksi sekä harvemmin eteen tulevat asiat, kuten läheisen kuolemaan ja perintöoikeuksiin liittyvät aiheet: edunvalvontavaltuutus, avio-oikeus puolison omaisuuteen, perinnönjako ja testamentti.