OP Tampere avasi Hämeenkadulle tilavammat kassapalvelut

OP Tampereen kassapalvelutilat Hämeenkatu 12:ssa ovat uudistuneet ja laajentuneet. Uudistettu tila on ollut avoinna asiakkaille toukokuun puolivälistä asti.

Asiakkaita palvellaan kuudella kassapalvelupisteellä entisen neljän sijaan. Istumapaikkoja on vuoroaan odottaville runsaasti, ja avaruutta isompiin tiloihin tuo myös huomattavasti suurempi huonekorkeus. Uudistuneessa tilassa tarjotaan maksutonta ja perusteellista opastusta myös sähköisten pankkipalveluiden, verkko- ja mobiilipankin, käytössä.

OP Tampereen toimitusjohtajan Mikko Rosenlundin mukaan mittavan investoinnin ja uudistuksen tavoitteena on tarjota asiakkaille toimivammat tilat, vähentää jonotusaikaa ja antaa paremmat mahdollisuudet tutustua opastetusti sähköisiin pankkipalveluihimme.

Myös asiakkailta uudet tilat saavat hyvää palautetta:

- On avaraa ja täältä löytyy nyt paljon enemmän istumapaikkoja edelliseen tilaan verrattuna. Kaiken kaikkiaan erittäin myönteinen uudistus. Kaikki on plussaa, kehui iäkkäämpi rouva poiketessaan pankissa.

Uudistunut kassapalvelutila palvelee osoitteessa Hämeenkatu 12 B. Se on avoinna maanantaisin ja perjantaisin kello 9–17 ja tiistaista torstaihin kello 10-17. OP Tampere tarjoaa asiakkailleen kassapalveluita myös Hervannassa, Hämeenkyrössä, Karkussa, Lempäälässä, Nokialla ja Ylöjärvellä. 

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Mikko Rosenlund, OP Tampere, puh. 010 254 6200