haalarimerkki.jpg

Suunnittele meille haalarimerkki – voit voittaa 200€:n arvoisen K-lahjakortin!

Oletko luova persoona, jolla tulvii ideoita myös haalarimerkkien piristeeksi? Suunnittele meille omaperäinen, hauska ja uudenlainen haalarimerkki. Saat valmiin haalarimerkin myös mahdollisten omien haalareidesi koristeeksi.

Haalarimerkki voi aiheeltaan liittyä vaikkapa seuraaviin opiskelijan arkea koskettaviin aiheisiin: OP-mobiilin käyttäminen, nuoren tai opiskelijan omistaja-asiakkuus, opintolaina tai luottokortti. Myös muut OP:n näköiset ja hauskat ideat ovat erittäin tervetulleita! Kolme parasta suunnittelijaa palkitsemme 200€:n arvoisilla K-ryhmän K-lahjakorteilla. 

Haalarimerkin suunnittelutapa on vapaa. Voit piirtää merkin perinteiseen tapaan tai hyödyntää esimerkiksi erilaisia digitaalisia suunnitteluohjelmia. Huomioithan kuitenkin, että OP:n liikemerkillä tulisi olla tila suunnittelutyössäsi. Kilpailuun voit osallistua niin monella suunnitelmalla kuin itse haluat. Valmiit suunnitelmat pyydämme lähettämään osoitteeseen markkinointi.tampere@op.fi 29.2.2020 mennessä. Suunnittelukilpailun kilpailuaika on 2.2.2020 - 29.2.2020. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti tiistaina 31.3.2020. Liitäthän mukaan sähköpostiviestiisi myös nimesi, osoitteesi ja puhelinnumeron, josta sinut tavoittaa arkipäivänä klo 8-16 välisenä aikana.

Huomioithan, että oikeudet kuvien käyttämiseen ja muokkaamiseen siirtyvät automaattisesti kilpailuun osallistumisen myötä OP Tampereelle. Pidätämme oikeuden olla arpomatta lahjakortteja ja laittamatta merkkejä tuotantoon, mikäli emme saa käyttökelpoista, arvoihimme sopivaa ehdotusta haalarimerkistä, jonka voisimme toteuttaa. Haalarimerkkejä aiomme hyödyntää opiskelijamarkkinoinnissa. Tarkemmat tiedot K-lahjakortista: https://www.kesko.fi/asiakas/lahjakortti/