Talouden horisontti suorana Tampereelta 2.11.2020

OP Tampereen LIVE 2.11.2020 18.00-20.00

Asiantuntijoina LIVE-tapahtumassa OP Ryhmästä Chief Economist Reijo Heiskanen, Mimmit sijoittaa Hanna Tikander ja Ida Ilkko sekä Goforen hallituksen puheenjohtaja Timur Kärki. Pirkanmaan taloustilannetta valottaa OP Tampereen toimitusjohtaja Jani Vilpponen. Mukana myös Finanssikoutsit! Suoran lähetyksen lisäksi voit tutustua tällä sivullamme tietoiskuvideoihin.

Talouden näkymiä, tarinoita vastuullisesta sijoittamisesta ja vaurastumisesta, sekä esimerkkejä uudistumisesta ja sen mukanaan tuomista mahdollisuuksista. Lämpimästi tervetuloa OP Tampereen taajuuksille! -Jani Vilpponen-
Tervetuloa linjoille Talouden horisonttiin! OP Tampereen toimitusjohtaja Jani Vilpponen ja johtaja Tarja Sara avaavat illan. Illan liveohjelma lähetetään suorana lähetyksenä studiolta Tampereelta.

Osuuspankin pääekonomisti Reijo Heiskanen kiikaroi tulevaan. Talouden käänteet ovat olleet niin nopeita, että tilastot eivät ole pysyneet vauhdissa. Missä nyt ollaan ja miltä maailma näyttää, kun koronakriisin nostama pöly hälvenee?

Mimmit sijoittaa on yhteisö, jossa puhutaan rahasta ja taloudesta, mutta tehdään siitä ymmärrettävää, kiinnostavaa ja viihdyttävää. Talouden horisontissa  Hanna Tikander ja Ida Ilkko kertovat vinkkinsä vastuulliseen säästämiseen ja sijoittamisen aloittamiseen. Mimmien kanssa keskustelemassa OP Tampereen Finanssikoutsit Saara Kemppainen ja Valtteri Virkkunen. 
Teknologia muuttaa radikaalisti ihmisten tapaa elää, työskennellä, tehdä päätöksiä ja toimia. Maailma on avoimempi, demokraattisempi, saavutettavampi ja onnellisempi, kuin koskaan ennen. Tamperelaisen ohjelmistoyhtiö Goforen hallituksen puheenjohtaja Timur Kärki kertomassa digitalisaation vaikutuksista työelämään ja johtamiseen. Kärki palkittiin Suomen EY Entrepreneur Of the Year -palkinnolla marraskuussa 2019.

Tietoiskuvideot

Videot avautuvat uudessa selainikkunassa Youtubessa tai OP:n videopalvelussa klikkaamalla kuvaa. Katsomalla näitä videoita annat YouTubelle / Dreambrokerille suostumuksen evästeiden käyttöön. 

OP Tampereen asiantuntijat Noora Haanpää, Viivi Toikkonen ja Saara Kemppainen keskustelevat, miten aikahajauttaminen on säästämisen ja sijoittamisen avainasemassa. Katso tietoisku ja ole meihin yhteydessä, jos haluat kuulla lisää säästämisestä ja sijoittamisesta.

Lisätietoa https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/saastot-ja-sijoitukset

Asuntorahaston kautta pääset asuntosijoittajaksi ilman omistusasunnon tuomaa vaivaa ja suurta alkupääomaa.

Kiinteistöihin, kuten metsään, asuntoihin ja liiketiloihin, sijoittaminen rahaston kautta on vaihtoehto sijoituskiinteistön suoralle omistamiselle. Tutustu videolta OP-Palvelukiinteistöt erikoissijoitusrahastoon.

Tutustu meihin! Me olemme OP Private Tampere

 

OP-Alternative Portfolio sijoittaa erilaisiin vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin, kuten kiinteistöihin, infrastruktuurihankkeisiin, maa- ja metsätalousmaahan sekä listaamattomiin osakkeisiin. Tutustu erikoisrahastoon videolta. 

Pörssitutka julkaistaan kaksi kertaa vuodessa ja sen tuottaa OP Marketsin Analyysi-yksikkö, joka on alansa suurimpia Suomessa. Analyysi-yksikkömme panostaa erityisesti toimiala- ja yritystutkimukseen ja sen seurannassa on yli 70 suomalaista listattua yhtiötä.

OP Tampereen Yrityspankin Anssi Häikiö ja OP Henkivakuutus Oy:n Aleksi Mäkelä keskustelevat yrityksen sitouttamiseen ja palkitsemiseen liittyvistä kysymyksistä. Katso video ja ole meihin yhteydessä, mikäli haluat kuulla aiheesta lisää. Autamme mielellämme!

Lue lisää ryhmäeläkevakuutuksesta https://www.op.fi/yritykset/vakuutukset/henkilovakuutukset/ryhmaelakevakuutus

OP Tampereen Yrityspankin pankinjohtaja Anssi Häikiö ja asiakkuusjohtaja Mia Mäkinen keskustelevat, miten yrityksen kannattaa sijoittaa varojaan. Katso video ja ole meihin yhteydessä, mikäli kaipaat apua yrityksen varojen sijoittamisessa. Autamme mielellämme!

Lue lisää aiheesta verkkosivuiltamme:

https://www.op.fi/yritykset/sijoittaminen

https://www.op.fi/yritykset/sijoittaminen/yrityksen-sijoitusratkaisu

https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/saastot-ja-sijoitukset/rahastot/kaikki-rahastot/op-alternative-portfolio