Kesäduuni OPn piikkiin

Kesäduuni OPn piikkiin: 15-17 -vuotias nuori, hae kesätyötä 17.5. mennessä!

OP Tornio lahjoittaa toimialueensa yhdistyksille viiden nuoren kesätyöpalkat. Kesätyötuki on osa OP Tornion yhteiskuntavastuullista ohjelmaa ja pankkimme tapa jakaa tulosta oman alueen toimeliaisuuden hyväksi.

Kesällä 2018 lahjoitamme viiden nuoren palkkaamiseen kesätyötuen. Haluaikaa 17.5. saakka!

OP Tornion toimialueella (esim. Aapajoki, Arpela, Kaakamo, Karunki, Kukkola ja Tornio) toimivat yleishyödylliset yhdistykset ovat voineet hakea tukea palkatakseen 15-17-vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi pankin piikkiin. Pankki lahjoittaa yhdistyksille nuorten palkanmaksuun 400 euroa / nuori.

Tuen saavat yhdistykset hoitavat nuoren työllistämisen – sopivat palkasta ja hoitavat sen maksun, sekä lisäksi lakisääteiset kulut ja velvoitteet.

Nuorten hakuaika on käynnistynyt!

15-17-vuotias nuori, hae kesätyöpaikkaa nyt! Tarjolla on monenlaisia tehtäviä yhdistyksissä tai urheiluseuroissa, joista löydät varmasti sinulle mieluisan tehtävän. Alla on linkki pdf-listaan, josta käy ilmi tarjottavat kesätyöt ja niiden sijaintipaikka. Lue ensin läpi tarjolla olevat tehtävät ja täytä sitten hakemuslinkki sivun alalaidassa. Mikäli haluat hakea useampaa työpaikkaa, täytä jokaisesta eri hakemus.

Yhdistykset saavat tiedon hakijoista ja ottavat yhteyttä heihin hakuajan päätyttyä. Haastattelun jälkeen yhdistys valitsee työntekijänsä ja toimii nuoren työantajana. Tornion Osuuspankki ei osallistu työnhakuprosessiin, vaan toimii vain tietojen välittäjänä. Onnea työnhakuusi!

Kesäduuni OPn piikkiin -kampanja pähkinänkuoressa

Ydinajatuksena on tarjota yhdistykselle mahdollisuus palkata työntekijä kesätyöhön, jota todennäköisesti ilman tukeamme ei olisi tarjolla. Samalla nuorille tarjoutuu mahdollisuus hakea ehkä elämänsä ensimmäistä työpaikkaa. OP haluaa auttaa nuoria eteenpäin saamaan työkokemusta.

Kesätyötuki on osa OP Tornion yhteiskuntavastuullista ohjelmaa ja pankkimme tapa jakaa tulosta oman alueen toimeliaisuuden hyväksi.

Yhdistysten hakuaika päättyi 23.4.2018. OP Tornio valitsi saapuneista hakemuksista yhteensä 5 yhdistystä, joille kesätuki myönnettiin.

Nuorten hakuaika on nyt käynnissä ja päättyy 17.5.2018. Pankki toimittaa kullekin yhdistykselle listan hakeneista nuorista. Hakuajan päätyttyä yhdistys valitsee haastatteluun nuoret ja palkkaa työntekijän. Pankki ei puutu kesätyöntekijöiden valintaan. Yhdistys toimii nuoren työnantajana ja maksaa nuorelle palkan.

Yhdistys saa tukemme laskua vastaan. Laskun liitteenä on oltava kopio nuoren kanssa tehdystä työsopimuksesta. Nuoren on oltava 15-17-vuotias työsopimuksen laatimishetkellä. (Alle 15-vuotias ei voi solmia työsopimusta itsenäisesti.)

Lisätietoja kesätyökampanjasta antaa
viestintäasiantuntija Henna Ukonmaanaho
puh. 010 257 6843 tai etunimi.sukunimi@op.fi