Nuori leikkaa pensasaitaa kesätyössä

Kesäduuni OP Tornion piikkiin - nuorten hakuaika on NYT!

OP Tornio lahjoittaa toimialueensa yhdistyksille neljän nuoren kesätyöpalkat. Kesätyötuki on osa OP Tornion yhteiskuntavastuullista ohjelmaa ja pankkimme tapa jakaa tulosta oman alueen toimeliaisuuden hyväksi.

Kesällä 2020 lahjoitamme neljän nuoren palkkaamiseen kesätyötuen.

OP Tornion toimialueella (esim. Aapajoki, Arpela, Kaakamo, Karunki, Kukkola ja Tornio) toimivat yleishyödylliset yhdistykset ovat voineet hakea tukea palkatakseen 15-17-vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi pankin piikkiin. Pankki lahjoittaa yhdistyksille nuorten palkanmaksuun 400 euroa / nuori.

Tuen saavat yhdistykset hoitavat nuoren työllistämisen – sopivat palkasta ja hoitavat sen maksun, sekä lisäksi lakisääteiset kulut ja velvoitteet. 

Nuorten hakuaika on käynnistynyt, hae viimeistään 30.4.2020!

15-17-vuotias nuori, hae kesätyöpaikkaa nyt! Tarjolla on monenlaisia tehtäviä yhdistyksissä tai urheiluseuroissa, joista löydät varmasti sinulle mieluisan tehtävän. Alla on linkki pdf-listaan, josta käy ilmi tarjottavat kesätyöt ja niiden sijaintipaikka. Lue ensin läpi tarjolla olevat tehtävät ja täytä sitten hakemus sivun alalaidassa. Mikäli haluat hakea useampaa työpaikkaa, täytä jokaisesta eri hakemus.

Yhdistykset saavat tiedon hakijoista ja ottavat yhteyttä heihin hakuajan päätyttyä. Haastattelun jälkeen yhdistys valitsee työntekijänsä ja toimii nuoren työantajana. Tornion Osuuspankki ei osallistu työnhakuprosessiin, vaan toimii vain tietojen välittäjänä. Onnea työnhakuusi!

Kesäduuni OPn piikkiin -kampanja pähkinänkuoressa

Ydinajatuksena on tarjota yhdistykselle mahdollisuus palkata työntekijä kesätyöhön, jota todennäköisesti ilman tukeamme ei olisi tarjolla. Samalla nuorille tarjoutuu mahdollisuus hakea ehkä elämänsä ensimmäistä työpaikkaa. OP haluaa auttaa nuoria eteenpäin saamaan työkokemusta.

Kesätyötuki on osa OP Tornion yhteiskuntavastuullista ohjelmaa ja pankkimme tapa jakaa tulosta oman alueen toimeliaisuuden hyväksi.

Yhdistysten hakuaika päättyi maaliskuussa. OP Tornio valitsi saapuneista hakemuksista yhteensä 4 yhdistystä, joille kesätuki myönnettiin.

Nuorten hakuaika on nyt käynnissä ja päättyy 30.4.2020. Pankki toimittaa kullekin yhdistykselle listan hakeneista nuorista. Hakuajan päätyttyä yhdistys valitsee haastatteluun nuoret ja palkkaa työntekijän. Pankki ei puutu kesätyöntekijöiden valintaan. Yhdistys toimii nuoren työnantajana ja maksaa nuorelle palkan.

Nuoren on oltava 15-17-vuotias työsopimuksen laatimishetkellä. (Alle 15-vuotias ei voi solmia työsopimusta itsenäisesti.) Työllistettävän nuoren tulee olla täyttänyt 15 vuotta 1.6.2020 mennessä, eikä hän saa olla täyttänyt 18 vuotta ennen 12.8.2020.

Nuori, hae kesätyötä tästä!