OP Tornion kumppanuushaku 2023

Vastuullisuus lähtee Tornion Osuuspankin perustehtävästä ja arvoista. Tehtävänämme on edistää asiakkaidemme ja koko toimintaympäristömme taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Pankin menestys luo vakautta ja vaurautta, josta hyötyvät sekä asiakkaat että koko yhteisö.

Kehittyvä ja eteenpäin katsova, lähes 20 000 asiakkaan omistama Tornion Osuuspankki on aidosti paikallinen. Kuulumme suomalaiseen OP Ryhmään ja olemme alueellamme merkittävä rahoittaja. Toimimme Tornion alueella ja työllistämme yli 20 finanssialan asiantuntijaa. Asiantuntijamme tarjoavat ratkaisut ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikissa pankki- ja vakuutustarpeissa asiakkaan valitsemassa kanavassa: verkossa, OP-mobiilissa, puhelimessa tai kasvotusten toimipisteessämme.

Vastuullisuus on syvällä satavuotiaan pankin perimässä. Se näkyy isoina ja pieninä arjen tekoina, jotka kuuluvat jokaisen osuuspankkilaisen päivään, päätöksiin ja toimintaan. Pankki mm.

  • tukee alueen yleishyödyllisiä yhteisöjä, kuten urheiluseuroja ja kulttuuritoimijoita,
  • mahdollistaa kesätyö- ja harjoittelupaikkoja nuorille,
  • rahoittaa paikallisia yrityksiä, minkä turvin ne ovat voineet laajentaa toimintaansa, tehdä investointeja ja luoda työpaikkoja,
  • järjestää senioreille digiopastusta ja nuorille koulutusta taloustaitojen parantamiseen,
  • kohtaa asiakkaitaan ympäristöä ja aikaa säästävien etäyhteyksien avulla ja
  • pitää yllä henkilökunnan tietosuojaan liittyvää osaamista.

Yhteistyökumppanit sähköisen haun kautta

Teemme vuosittain yhteistyötä kymmenien paikallisten, yleishyödyllisten yhteisöjen kanssa. Tasapuolisuussyistä haemme paikallisia yhteistyökumppaneita kerran vuodessa avoinna olevan sähköisen haun kautta. Näin meillä on mahdollisuus hajauttaa tukea alueellisesti, toimialoittain ja ajallisesti, jotta mahdollisimman moni paikallinen toimija pääsisi hyötymään kumppanuudesta. Priorisoimme yhteistyökumppanuuksissa lasten ja nuorten hyväksi tapahtuvan toiminnan.

Onko sinun yhteisölläsi ajatus miten voisimme toimia yhteistyössä torniolaisten hyvinvoinnin eteen? Kumppanuus voi liittyä esimerkiksi lasten ja nuorten liikunta- tai kulttuuriharrastukseen, nuorten työllistämiseen kesätyössä tai muuhun kulttuuritoimintaan. Nyt on aika hakea kumppaniksi!

Kumppanuushaku vuodelle 2023 on avoinna 31.1.2023 saakka. Ilmoitamme hakijoille päätöksistä maaliskuun loppuun mennessä.