Reppu joka selkään OP Hope Reppukeräys

Reppu joka selkään - koulureppukeräys vähävaraisten perheiden lapsille

OP Tornio kerää yhteistyössä Tornion kaupungin sosiaalitoimen perhetyön kanssa heinäkuun ajan koulureppuja. Keräyksen tavoitteena on lahjoittaa jokaisen vähävaraisen perheen koulutietä aloittavalle lapselle koulureppu.

​Tornion Osuuspankin toimialueella kuka tahansa voi osallistua keräykseen tuomalla uuden, käyttämättömän koulurepun tai penaaliin OP Tornion konttorille sen aukioloaikoina.

Vähävaraisissa perheissä tavarat kiertävät lapselta toiselle, ja esimerkiksi kuopuksen on usein tyytyminen moneen kertaan käytettyihin koulutarvikkeisiin. Uusi reppu varmistaa, että lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa.

Lahjoitus voi olla joko koulureppu tai penaali, tai vaikka molemmat. Penaaliin voi valikoida koulutarvikkeita kuten kynän, kumin ja viivoittimen.

Lahjoitukset voi toimittaa 2.-31. heinäkuuta OP Tornion konttorille arkisin klo 10:00-16:30
tai postitse osoitteella OP Tornio, ”Reppukeräys”, Hallituskatu 14, 95400 Tornio.

Konttorilta löytyvällä lahjoituspisteellä lahjoittaja voi kirjoittaa avunsaajalle terveisensä reppuun sujautettavalle kortille. OP Tornio toimittaa reput Tornion kaupungin sosiaalitoimelle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuussa suoraan koulutietään aloittaville lapsille.

Reppukeräys alkoi vuonna 2017, jolloin reppuja kerättiin tuhansia 19 paikkakunnalla. Tänä vuonna keräys laajenee 52 paikkakunnalle. Reppuja kerätään OPn konttoreissa seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Eurajoki, Hamina, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Ii, Imatra, Joensuu, Juupajoki, Jyväskylä, Kaarina, Kangasala, Kankaanpää, Kempele, Keuruu, Kiiminki, Kirkkonummi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Merikarvia, Mikkeli, Muhos, Mänttä-Vilppula, Naantali, Orivesi, Oulu, Parainen, Pori, Porvoo, Pälkäne, Raisio, Rauma, Riihimäki, Rusko, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Ulvila, Vaasa, Vantaa, Vehmaa, Vihti ja Ylivieska.