Vietä kanssamme huhtikuun Omistaja-asiakaspäivää 8.4.!

Torstaina 8.4.2021 juhlistetaan jälleen Omistaja-asiakaspäivää! Luvassa on nippu mukavia juttuja, joista osa on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan. Tiesithän, että omistaja-asiakkuudesta riittää iloa koko perheelle? Asioinnin keskittämisestä hyötyy jokainen ja paikallisista eduista löytyy suosikkeja jokaiselle. Perheen aikuisten iloksi ovat erityisesti edullisemmat pankki-, vakuutus ja OP Kodin palvelut sekä paikallisista eduista löytyy muun muassa etuhintaisia kursseja, luonnonkosmetiikkaa ja paljon muuta. Omistaja-asiakasperheiden lapsille puolestaan on tarjolla esimerkiksi liikunnallisia etuja. Tarkempaa tietoa sekä paljon lisää löydät tsekkaamalla OP Mobiilin Omistajaedut -osion.

 

Päivän vastuullinen teko

Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset -FinFami ry järjestää vuoden 2020 joululahjoituksellamme kevään aikana toiminnallisen ryhmän 9-12 -vuotiaille mielenterveys- ja päihdeomaisten lapsille. Iloa eläimistä ja luonnosta -ryhmä kokoontuu Hevoskipinässä Aurassa. Ryhmäläisten toiveita kuunnellen Hevoskipinässä tehdään yhdessä monenlaista mukavaa kuten hoidetaan eläimiä, tehdään metsäretkiä, pelataan ja askarrellaan. Ryhmän tarkoituksena on antaa vertaistukea sekä tukea lasten ja nuorten hyvinvointia. Ryhmää ohjaa toimintaterapeutti sekä vapaaehtoinen V-S FinFamilta, lapset ryhmässä ovat Turun alueelta.

 

Päivän arvonta

Arvomme orastavan kevään kunniaksi kukka- ja puutarhamyymälä Flörin 100e arvoisen lahjakortin. Arvonta on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan ja OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille. Arvontaan voi osallistua täyttämällä tiedot tästä linkistä. Linkki aukeaa to 8.4. klo 6.00.

 

Seuraava Omistaja-asiakaspäivä vietetään 13.5.2021.

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!