Mahdollisen rahoitusalan lakon vaikutukset OP Turun Seudun palveluihin 26.-29.3.2018

Palvelumme asiakkaille mahdollisen lakon aikana:

  • OP Turun Seudun Kauppatorin palvelupiste (Aurakatu 10, Turku) pyritään pitämään avoinna kassa- ja päivittäispalveluiden osalta ma-ke klo 10.-16.30 ja kiirastorstaina klo 9.-13.00. Asiakkaiden on hyvä varautua ruuhkaan ja normaalia pidempään jonotusaikaan.
  • OP Turun Seudun Maariankadun palvelupiste (Maariankatu 4 – Brahenkatu 11, Turku) pyritään pitämään avoinna ma-ke 9.-16.30 ja kiirastorstaina klo 9.-13.00 aikavarauksen tehneille asiakkaille (ei kassapalvelua).

Otamme yhteyttä asiakkaisiin, joilla on sovittu tapaaminen johonkin muuhun palvelupisteeseemme näille päiville.

Pankkiasiakaspalvelu puh. 0100 0500, op.fi-verkkopalvelun chat ja sosiaalisen median asiakaspalvelu ovat suljettuja lakon aikana.

OPn korvauspalvelu puh. 0303 0303 ja A-Vakuutuksen puhelinpalvelu puh. 0304 0506 palvelevat vahinkoasioissa klo 9.-15.00 välisenä aikana. Palveluissa saattaa kuitenkin olla ruuhkaa.

Lisäksi asiakkaita pyydetään varautumaan siihen, että eläkkeitä ja muita etuuksia ei voida nostaa työnseisauksen aikana pankkikonttoreista niiden ollessa pääsääntöisesti suljettuina.

Mistä saa käteistä rahaa?

Käteisautomaatit toimivat käteisen jakelupisteinä myös lakon aikana. Yksittäisissä automaateissa saattaa esiintyä häiriöitä.
Käteistä rahaa saa lisäksi OPn kortilla K-ryhmän ruokakauppojen, Tokmannien, Neste Palveluasemien sekä R-kioskien kassoilta.

Lisätietoja lakon ajan palveluista op.fi-verkkopalvelussa sekä facebook-sivuillamme www.facebook.com/OP.turunseutu.

Pahoittelemme asiakkaillemme työnseisauksesta aiheutuvaa haittaa.