Merimaskun Osuuspankki ja Turun Seudun Osuuspankki yhdistyvät

Merimaskun Osuuspankin osuuskunnan kokous ja Turun Seudun Osuuspankin edustajiston kokous hyväksyivät 13.12. pankkien yhdistymisen. Yhdistymisellä vahvistetaan pankkien kykyä tarjota asiakkailleen kilpailukykyiset ja monipuoliset palvelut myös nopeasti muuttuvassa ja digitalisoituvassa toimintaympäristössä.

  • Merimaskun Osuuspankin ja Turun Seudun Osuuspankin hallitukset tekivät yhdistymisvaihtoehdosta perusteellisen selvityksen ja olivat yksimielisesti yhdistymisen kannalla. Suunnitelman mukaan yhdistyminen tapahtuu 30.4.2019, kertoo Turun Seudun Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Jarna Heinonen.

–Tavoitteena on palvelukyvyn ja ennen kaikkea asiakkaiden tarpeiden pohjalta paras malli, sanoo Merimaskun Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Olavi Sahlsten.

Merimaskun Osuuspankin omistaja-asiakkaat siirtyvät Turun Seudun Osuuspankin omistaja-asiakkaiksi ja säilyttävät heille kuuluvat oikeudet. Asiakassuhteet jatkuivat entisellään, esimerkiksi tilinumerot, verkkopalvelutunnukset ja maksukortit säilyvät samoina eikä asiakkaiden tarvitse tehdä mitään pankkien yhdistymisen vuoksi.

Merimaskun Osuuspankin henkilökunta siirtyy Turun Seudun Osuuspankin palvelukseen vanhoina työntekijöinä ja toimitusjohtajana jatkaa Turun Seudun Osuuspankin nykyinen toimitusjohtaja Olli-Pekka Saario.