Omistaja-asiakas, tänään 14.2. on Sinun päiväsi!

 

Omistaja-asiakkuudesta hyödyt joka ikinen päivä, mutta nyt juhlistamme sitä OP Turun Seudussa erityisesti joka kuun toinen torstai!

Tänään ystävänpäivänä to 14.2. tapahtuu muun muassa seuraavaa:

  • Maksuttomia digiopastuksia Puutorin, Raision sekä Kaarinan palvelupisteillä klo 13-15. Olet tervetullut digiopastukseen ilman erillistä ilmoittautumista, käymme kanssasi läpi juuri Sinua askarruttavia asioita sähköisistä palveluistamme. Tänään teemamme on verkkoneuvottelu OP Mobiilissa.
  • Nuori, nyt kannattaa liittyä OP Turun Seudun omistaja-asiakkaaksi. Aloitamme helmikuun Omistaja-asiakaspäivän kunniaksi pikakampanjan, jossa 100 ensimmäistä uutta nuorta omistaja-asiakasta (18-25 v.) saa liittymisetuna 20 euron K-ryhmän lahjakortin! Etu on voimassa 14.2. alkaen niin kauan, kuin lahjakortteja riittää.
  • Päivän omistaja-asiakasetu: OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat pääsevät veloituksetta Aboa Vetus & Ars Nova -museoon! Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla, OP-mobiilin tai Pivon mobiilikupongilla. Etu on jatkuva ja voimassa jokaisen kuukauden toinen torstai eli Omistaja-asiakaspäivänä aina vuoden 2019 loppuun saakka!
  • Omistaja-asiakaspäivä on nyt helmikuussa myös Ystävänpäivä! OP Turun Seutu tarjoaa hyvänmielen tekona Key Ensemblen puolen tunnin musiikilliset hetket vanhuksille Lehmusvalkaman palvelutaloon ja Ruusukortteliin.
  • Onpa sinulla tänään ajanvaraus palvelupisteellemme tai asioit verkko- tai puhelinneuvottelun välityksellä, muista kysäistä pienestä yllätyksestä, jonka olemme sinulle varanneet!

 

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita. Asioitpa kanssamme palvelupisteessä, verkko- tai puhelinneuvotteluissa, voit kysyä päivän teemasta asiakasvastaavilta.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai pääsääntöisesti Facebook-sivuillamme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!