Maaliskuun Omistaja-asiakaspäivän tärpit!

 

Omistaja-asiakkuudesta hyödyt joka ikinen päivä, mutta nyt juhlistamme sitä OP Turun Seudussa erityisesti joka kuun toinen torstai!

Tänään to 14.3. tapahtuu muun muassa seuraavaa:

Maksuttomia digiopastuksia Puutorin, Raision sekä Kaarinan palvelupisteillä klo 13-15. Olet tervetullut digiopastukseen ilman erillistä ilmoittautumista, käymme kanssasi läpi juuri Sinua askarruttavia asioita sähköisistä palveluistamme. Tänään sähköinen teemamme on Pivo.

Maaliskuun Omistaja-asiakaspäivänä jatkuu nuorille (18-25 v.) suunnattu etu, jossa 100 ensimmäistä uutta nuorta omistaja-asiakasta saa 20 euron K-ryhmän lahjakortin. Etu on voimassa niin kauan, kuin lahjakortteja riittää.

Päivän omistaja-asiakasetu:

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat pääsevät veloituksetta Aboa Vetus & Ars Nova -museoon! Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla, OP-mobiilin tai Pivon mobiilikupongilla. Etu on jatkuva ja voimassa jokaisen kuukauden toinen torstai eli Omistaja-asiakaspäivänä aina vuoden 2019 loppuun saakka! Museon aukioloajat, näyttelyt sekä sijainnin löydät heidän nettisivuiltaan tästä

Päivän erityinen vastuullisuusteko:

Lahjoitamme yhdessä Turun Kaupunginteatterin kanssa lippuja Varissuo-musikaaliin. Liput on jaettu Etsivän nuorisotyön ja Hope ry:n kautta.

Päivän arvonta:

Arvomme OP Turun Seudun Facebook-sivuilla omistaja-asiakkaiden kesken 25 kpl lippuja vain OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille tarkoitettuun Teatteritalokierrokseen Turun Kaupunginteatteriin pe 12.4. klo 16.00. Kisa voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän to 14.3. ajan.

 

Onpa sinulla tänään ajanvaraus palvelupisteellemme tai asioit verkko- tai puhelinneuvottelun välityksellä, muista kysäistä pienestä yllätyksestä, jonka olemme sinulle varanneet!

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita. Asioitpa kanssamme palvelupisteessä, verkko- tai puhelinneuvotteluissa, voit kysyä päivän teemasta asiakasvastaavilta.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai pääsääntöisesti Facebook-sivuillamme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!