Vietä kanssamme vuoden ensimmäistä Omistaja-asiakaspäivää 14.1!

Torstaina 14.1.2021 vietetään vuoden ensimmäistä Omistaja-asiakaspäivää! Luvassa on mukavia juttuja, joista osa on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan.

Päivän vastuullinen teko

Olemme mukana mahdollistamassa Liedon 4H-yhdistyksen järjestämää Ajokortti työelämään-kurssia. Kurssilla koulutetaan kaikki Liedon 9. luokan oppilaat ja asiantuntijamme Outi Rintanen käy opastamassa nuorille oman talouden hallintaa. Ajokortti työelämään -kurssi toteutetaan kevään 2021 aikana.

Päivän arvonta

Arvomme 100€ arvoisen lahjakortin Living Deauville -sisustusliikkeeseen Naantaliin. Lahjakortilla voi tehdä ihania sisustusostoksia sekä kivijalkaliikkeessä että verkkokaupassa. Arvonta suoritetaan perjantaina 15.1. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvontaan voivat osallistua OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat tästä linkistä. Linkki aukeaa to 14.1. klo 6.00 ja on avoinna vain torstain ajan. 

 

Seuraava Omistaja-asiakaspäivä vietetään 11.2.2021.

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!