Katso tammikuun Omistaja-asiakaspäivän tärpit

Omistaja-asiakkuudesta hyödyt joka ikinen päivä, mutta nyt juhlistamme sitä erityisesti joka kuun toinen torstai!

Tänään to 10.1. tapahtuu muun muassa seuraavaa:

  • Omistaja-asiakkaille suunnatun hyvinvointi-illan ilmoittautuminen avautuu. Kuulet Pohjola Sairaalan asiantuntijoiden Sini Cavenin ja Tuomas Grönmanin ajankohtaiset puheenvuorot mindfullnessin sekä unen ja palautumisen merkityksistä töissä jaksamiseen - arkea unohtamatta. Tilaisuus järjestetään to 24.1.2019 Pohjola Sairaalan tiloissa. Ilmoittaudu mukaan tästä: https://www.lyyti.fi/p/hyvinvointi2019. Tilaisuus on tarkoitettu OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille ja on maksuton.
  • Maksuttomia digiopastuksia Puutorin sekä Kaarinan palvelupisteellä klo 13-15. Olet tervetullut digiopastukseen ilman erillistä ilmoittautumista, käymme kanssasi läpi juuri Sinua askarruttavia asioita sähköisistä palveluistamme. Tänään teemamme on OP Mobiilista löytyvät omistaja-asiakkaan edut.
  • Palkitsimme OP Turun Seudun 90 000:nen omistaja-asiakkaan, joka oli ihana nelikuukautinen Iida. Lue lisää tästä.
  • Onpa sinulla tänään ajanvaraus palvelupisteellemme tai asioit verkko- tai puhelinneuvottelun välityksellä, muista kysäistä pienestä yllätyksestä, jonka olemme sinulle varanneet!

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita. Asioitpa kanssamme palvelupisteessä, verkko- tai puhelinneuvotteluissa, voit kysyä päivän teemasta asiakasvastaavilta.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai pääsääntöisesti Facebook-sivuillamme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!