Omistaja-asiakas

Osuuspankkiviikon (5.-11.11.) ohjelmassa digiopastusta ja etuja omistaja-asiakkaille

OP Turun Seutu juhlistaa valtakunnallista Osuuspankkiviikkoa monella tapaa.

Kaikissa palvelupisteissämme sekä Turun kaupunginkirjastossa järjestetään Osuuspankkiviikolla digiopastustuokioita. Onko sinulla jo käytössä mobiiliavain tai sormenjälkitunnistus? Tai kaipaatko muuten opastusta sähköisiin pankkipalveluihin? Opastukset ovat kaikille avoimia eivätkä vaadi ajanvarausta.
Katso tarkempi aikataulu täältä.

Osuuspankkiviikko on omistaja-asiakkaiden viikko

Osuuspankkiviikolla kysymme Omistaja-asiakasyhteisössä, mitä omistajamme haluavat tietää pankistaan ja omistaja-asiakkuudestaan.

Omistaja-asiakasyhteisöön ovat tervetulleita kaikki omistaja-asiakkaamme. Yhteisössä pääset vaikuttamaan oman Osuuspankkisi toimintaan. Mikäli et vielä ole yhteisön jäsen, voit rekisteröityä jäseneksi täällä.

Etuja ja arvontaa niin uusille kuin vanhoillekin omistaja-asiakkaille

Osuuspankkiviikolla arvomme pitkään pankkimme omistaja-asiakkaina olleiden kesken 100 kpl 20 euron Keskon lahjakortteja. Voittajille lähetämme lahjakortit postitse marraskuun aikana.

Kaikki Osuuspankkiviikolla omistaja-asiakkaaksi liittyvät saavat 20 euron Keskon lahjakortin. Liittyessäsi omistaja-asiakaaksi palvelupisteessämme, saat lahjakortin heti mukaasi. Mikäli olet jo OP Turun Seudun asiakas ja sinulla on verkkopalvelu käytössä, voit liittyä omistaja-asiakkaaksi myös verkossa. Postitamme silloin lahjakortin sinulle joulukuun aikana.

Osuuspankin omistaja-asiakkuudesta on monenlaista hyötyä ja hupia. Julkistamme Osuuspankkiviikolla uusia etuja, joista voi hyötyä ainoastaan OP:n omistaja-asiakkaat. Pysy kuulolla ja seuraa meitä myös somessa.

Lue lisää omistaja-asiakkaan eduista:

Edut ja alennukset palveluista sekä kumppaneilta.

Etuja Turun seudulla.