Muutoksia OP Turun Seudun palveluverkostossa ja palveluajoissa

OP Turun Seutu sopeuttaa kevään 2021 aikana palveluverkostoaan vastaamaan asiakaskäyttäytymisen ja palvelukysynnän muutosta. Palvelupisteissä asiointi on vähentynyt edelleen, kun pankkiasioiden hoitaminen on siirtynyt sähköisiin kanaviin.

Merimaskun palvelupiste yhdistetään Naantalin palvelupisteeseen

OP Turun Seudun Merimaskun palvelupiste (Rajatie 2) suljetaan ja sen palvelut yhdistetään Naantalin palvelupisteeseen (Tullikatu 15) toukokuun loppuun mennessä. Merimaskun palvelupiste palvelee keskiviikkoisin vielä 26.5.2021 saakka.

Palvelupisteessä asioinnin sijaan neuvotteluja käydään yhä useammin puhelin- ja verkko-neuvotteluna. Koronapandemian vaikutuksesta myös käteisen käyttö ja kassapalveluiden tarve on entisestään vähentynyt kortti- ja mobiilimaksamisen sekä sähköisten asiointitapojen yleistymisen myötä.

- Merimaskun palvelupisteen sulkeminen on varmasti merkityksellinen asia merimaskulaisille, mutta toivottavasti 8 kilometrin päässä oleva Naantalin palvelupiste vastaa useimpien asiakkaiden asiointitarpeisiin sujuvien etäkanavien lisäksi, pohtii liiketoimintajohtaja Petri Leino.

Muutoksia palveluaikoihin 7.6.2021 alkaen

Asiakkaita palvellaan jatkossakin kaikissa OP Turun Seudun palvelupisteissä ajanvarauksella klo 8-20 kunkin palvelupisteen aukiolopäivinä.

Aamuasiointia sujuvoitetaan avaamalla palvelupisteet 7.6. lähtien klo 9.00 kunkin palvelupisteen aukiolopäivinä.

Palvelupisteiden aukioloajat 7.6. alkaen:   

  • Kaarinan ja Raision palvelupisteet palvelevat jatkossakin joka arkipäivä ajanvarauksella. Kassapalvelut  sekä ilman ajanvarausta toimivat arjen pankkipalvelut ovat tarjolla kolmena päivänä viikossa:  maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-16.  
  • Paraisten palvelupiste: tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 ja klo 12-16, kassapalvelut klo 9-11.  
  • Naantalin palvelupiste: tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-16, kassapalvelut klo 9-11.  
  • Vehmaan palvelupiste: maanantaisin ja perjantaisin klo 9-11 ja klo 12-16, kassapalvelut klo 9-11.  
  • Ruskon palvelupiste: tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 ja klo 12-16, kassapalvelut klo 9-11. 
  • Puutorin palvelupiste: joka arkipäivä klo 9-16.30. 
  • Hämeenkadun palvelupiste palvelee ajanvarauksella.