Tarjoamme Kesäduunin 50 nuorelle OP:n piikkiin paikallisissa yhdistyksissä

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. OP Turun Seutu etsi helmikuun ajan yhdistyksiä, jotka olivat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15-17-vuotiaille nuorille kesätyön. Valinta yhdistyksistä tehtiin maaliskuussa ja nyt nuoret voivat hakea yhdistysten tarjoamia kesätöitä 18.4. saakka.

Nuoria kannustetaan hakemaan Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoja suoraan yhdistyksiltä. Kesätöitä voi hakea useammalta yhdistykseltä, mutta jokaiseen tulee tehdä oma hakemus. Kesätyötä voi hakea, kun on täyttänyt 15 vuotta 31.5.2021 mennessä, eikä täytä 18 vuotta ennen 31.8.2021. Kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen ja niiden pituus on kaksi viikkoa.

Nuori, hae kesätyöpaikkaa 18.4. mennessä! 

 

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita.

Valtakunnallisesti Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avulla työllistetään tuhansia nuoria yleishyödyllisissä yhdistyksissä ympäri Suomen. Kampanjan avulla tuetaan nuorten työllistymistä ja samalla kesätyö opettaa nuorelle myös oman talouden hallintaa.