” ”

Rakkaudesta Turun seutuun

OP Turun Seutu on syntynyt rakkaudesta seutukuntaan ja sen ihmisiin. Jo vuosisadan ajan olemme perustehtävämme mukaisesti edistäneet asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Yhdessä lukuisien yhteistyökumppaneidemme kanssa olemme olleet mahdollistamassa ja edistämässä paikallista elinvoimaa ja yhteisöllisyyttä. 

Juhlavuotemme kunniaksi avasimme 100 000 euron lahjoitushaun tammikuussa 2022, johon kutsuimme mukaan kaikki arvomaailmamme (ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen) jakavat hankkeet yhteiskunnan eri osa-alueilta. Uusien kumppanuuksien kautta tavoitteemme on lisätä elämän rikkautta sekä mahdollistaa jatkuvuutta ja uusia alkuja niin vapaaehtoistoiminnan, liikunnan, taiteen, tieteen kuin hyväntekeväisyydenkin saralla. 

Hakuaika on päättynyt ja lahjoituspäätöksistä on viestitty kaikille hakemuksen jättäneille.

Vietämme juhlavuottamme arvojamme ja perustehtäväämme toteuttaen. Paikallinen vuorovaikutus ja alueellisen elinvoimaisuuden kehittäminen ovat olleet osa OP Turun Seudun osuustoiminnallista perimää jo sadan vuoden ajan.