Haku OP Helsingin trainee-ohjelmaan on käynnissä 11.–31.1.2021

OP Helsingin trainee-ohjelma on 6 kuukauden mittainen työskentelyjakso, jonka tavoitteena on tarjota talousasioista, myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä motivoituneille opiskelijoille ja uransa alkuvaiheessa oleville tulevaisuuden osaajille kehittymismatka finanssialan näköalapaikalle.

Trainee-tehtävämme soveltuvat lähtökohtaisesti liiketoiminnan ja kaupallisen alan toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijoille sekä vastavalmistuneille. Odotamme hakijalta positiivista asennetta, halua oppia uutta sekä intoa kehittyä finanssialan huippuosaajaksi. 

– Haluamme tarjota työuransa alussa oleville opiskelijoille mahdollisuuden tutustua finanssialan monipuolisiin ja haastaviin tehtäviin. Finanssiala on jatkuvassa muutoksessa ja siksi se tarjoaakin mielenkiintoisen näköalapaikan myös työelämän uudistumiseen. Meillä pääsee haastamaan itseään ja oppimaan jatkuvasti uutta rennossa porukassa asiakkaita palvellen, henkilöstöjohtaja Elina Aho kertoo ja kannustaa hakemaan traineeksi OP Helsinkiin.


Trainee-ohjelman sisältö 

Jokaiselle traineellemme on määritelty selkeä tehtäväkuva, vastuut ja tavoitteet, joista suoriutuminen on trainee-jakson tärkein tavoite. Menestyksekkään jaksosi päätteeksi sinulla on mahdollisuus jatkaa työsuhdettasi meillä ja ryhtyä vahvistamaan asiantuntijuuttasi kehittymispoluillamme.

Traineena pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa ja vaativissa asiakaspalvelutehtävissä. Omalla asiantuntemuksellasi varmistat asiakkaalle parhaiten sujuvaan arkeen sopivat päivittäispalveluiden ratkaisut, kuten tilit, kortit, digitaaliset palvelumme ja säästäminen. Kohtaat asiakkaita kasvokkain konttorilla sekä verkon ja puhelimen kautta varmistaen erinomaisen asiakaskokemuksen. 

Traineemme toimivat OP Helsingissä palkallisessa työsuhteessa osana työyhteisöämme asiakasneuvojan nimikkeellä. Työsuhteet ajoittuvat ajalle 1.3.–31.8.2021. Työskentely trainee-jakson aikana on mahdollista toteuttaa perehdytyksen jälkeen joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti henkilöstöpoolissamme sekä kesän ajan kokoaikaisesti jossakin pääkaupunkiseudun konttoreistamme. Tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa opinnäyte- tai lopputyön trainee-ohjelman aikana. 

Noudatamme työsuhteissamme rahoitusalan työehtosopimusta. Jokaiselle traineellemme maksetaan yhdenvertainen peruspalkka, joka on 2358 € / kk. Traineet pääsevät meillä myös osaksi tulospalkitsemisjärjestelmäämme sekä kattavia henkilöstöetujamme. 

Menestyäksesi trainee-ohjelmassa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa finanssialan kokemusta. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, jonka aikana asiantuntevat osaamisen kehittäjämme ja perehdyttäjämme tukevat oppimistasi ja kehittymistäsi. Lisäksi tiimikaverisi sekä esimiehesi ovat tukenasi koko jakson ajan. 

Haku on päättynyt 31.1.2021.